MEDIA

Eurovision 2023 Ελλάδα: Δεν θα πιστέψεις πώς είναι η Ρουσλάνα σήμερα, κάνει φωνητικά στην Ελλάδα

Πήρε πολύ θετικά vibes από τη Ρουσλάνα ο Βίκτωρας Βερνίκος εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision
Eurovision 2023 Ελλάδα: Δεν θα πιστέψεις πώς είναι η Ρουσλάνα σήμερα, κάνει φωνητικά στην Ελλάδα

Eurovision 2023 Ελλάδα: Ο Βίκτωρας Βερνίκος έχει μπροστά του μία μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στον δεύτερο ημιτελικό του μουσικού διαγωνισμού.

Αν κρίνει κανείς, πάντως, από το video που θα δείτε παρακάτω, η προετοιμασία έχει κυλήσει πολύ καλά.

Δεν είναι λίγο μία legend του διαγωνισμού και νικήτρια του 2004 να κάνει δεύτερη φωνή στο “What they say”.

Ο λόγος φυσικά για τη Ρουσλάνα, η οποία έδωσε την απαιτούμενη ώθηση στον εκπρόσωπο της χώρας εν όψει του αποψινού (22:00) ημιτελικού.

Στο τέλος του video η Ουκρανή τραγουδίστρια αγκάλιασε τον Βερνίκο και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Η Ρουσλάνα έγινε παγκοσμίως γνωστή, όταν με το τραγούδι “Wild Dances” πήρε μέρος στον διαγωνισμό του 2004, κατακτώντας την 1η θέση.

Την ίδια χρονιά ταξίδεψε μέχρι το Λας Βέγκας των ΗΠΑ, αφού ήταν υποψήφια για το βραβείο του πιο δημοφιλούς και επιτυχημένου -βάσει πωλήσεων CD- Ουκρανού καλλιτέχνη στα World Music Awards.

Τελικά, κατάφερε να κερδίσει το συγκεκριμένο βραβείο, ενώ μέχρι να περάσει το 2004 είχαν πουληθεί πάνω από 3.000.000 αντίτυπα του “Wild Dances” μόνο στην Ουκρανία.

Παράλληλα έγινε πολύ δημοφιλής ως καλλιτέχνης και σε άλλες χώρες, όπως στη Ρωσία, την Ελλάδα, την Τουρκία, την Ελβετία και την Κίνα.

Μάλιστα, το 2008 τραγούδησε ζωντανά στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων που πραγματοποιήθηκαν στο Πεκίνο της Κίνας.

Από το καλοκαίρι του 2006 έως την άνοιξη του 2007, η Ρουσλάνα ασχολήθηκε με την πολιτική, αφού ήταν μια από τους βουλευτές της ουκρανικής Βουλής, ενώ λίγο πιο πριν, τη σεζόν 2004-2005, ήταν πρέσβης της UNICEF.

Eurovision 2023 Ελλάδα – Ο Βίκτωρας Βερνίκος και η θρυλική… παρτενέρ του

@victorvernicos United By Music 🇺🇦 #Ruslana #Eurovision2023 ♬ original sound – Victor Vernicos

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Eurovision 2023 Ελλάδα: Δεν θα πιστέψεις πώς είναι η Ρουσλάνα σήμερα, κάνει φωνητικά στην Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα