ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εκπλήξεις ο Λουτσέσκου – Ίδια συνταγή ο Ανιγκό

Οι ενδεκάδες που επέλεξαν Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Ανιγκό στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εκπλήξεις ο Λουτσέσκου – Ίδια συνταγή ο Ανιγκό

Τελικός τρίτης θέσης είναι το ΠΑΟΚΟλυμπιακός (20:00, Novasports Prime) και λίγο πριν τη σέντρα ανακοινώθηκαν οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Αλλάζει την ενδεκάδα του ο Ραζβάν Λουτσέσκου συγκριτικά με τον αγώνα απέναντι στον Βόλο. Ο Ίνγκασον επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του στο κέντρο της άμυνας και έτσι ο Κεντζιόρα πάει δεξιά. Αριστερά γυρνάει στην ενδεκάδα ο Ράφα Σοάρες.

Έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημά του ξεκινάει και ο Αουγκούστο στα χαφ μαζί με τον Ντάντας, ενώ στην τριάδα μπροστά παραμένει ο Μπίσεσβαρ στο τελευταίο του παιχνίδι στην Τούμπα.

Από την άλλη πλευρά, ο Ζοσέ Ανιγκό παρατάσσει για ένα ακόμη ματς την ίδια ενδεκάδα. Όπως με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έτσι και τώρα βάζει τρία χαφ για να μπλοκάρει τον αντίπαλο.

Η μόνη διαφορά είναι πως στη Νέα Φιλαδέλφεια είχε ξεκινήσει τον Μπα. Εκείνος τραυματίστηκε, με τον Παναθηναϊκό βασικός ήταν ο Ντόι και παραμένει εκείνος και στο ματς της Τούμπας.

Διατηρείται κάτω από τα δοκάρια ο Τζολάκης, ο οποίος έχει αγωνιστικό ρυθμό, ενώ άλλο δίλημμα ούτως ή άλλως δεν υπήρχε. Με Σαμασέκου, Χουάνγκ και Εμβιλά η τριάδα στα χαφ, Μπιέλ, Φορτούνης και Μπακαμπού μπροστά.

Οι ενδεκάδες στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Ντάγκλας Αουγκούστο, Ντάντας, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Σαμασέκου, Χουάνγκ, Μπιέλ, Φορτούνης, Μπακαμπού.

Οι πάγκοι

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κουλιεράκης, Φελίπε Σοάρες, Σβαμπ, Κούρτιτς, Τάισον, Τζίμας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κρίστινσον, Ελ Αραμπί, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Μπα, Κασάμι, Βαλμπουενά, Κανός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Εκπλήξεις ο Λουτσέσκου – Ίδια συνταγή ο Ανιγκό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.