ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ο Παλικούτσα επιβεβαίωσε το Sportime για Τερζή και τον «τελειωμένο» Καμαρά!

Από κοινού απόφαση Καρυπίδη - Παλικούτσα η παραμονή Τερζή. «Τέλος» ο Καμαρά!
Άρης: Ο Παλικούτσα επιβεβαίωσε το Sportime για Τερζή και τον «τελειωμένο» Καμαρά!

Άρης: Πλήρης επιβεβαίωση του Sportime. Ο Ρόμπερτ Παλικούτσα επιβεβαίωσε οτι η παραμονή Τερζή ήταν απόφαση που πάρθηκε από κοινού με τον Θόδωρο Καρυπίδη. Δεν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν για Καμαρά και ο Μαυριτανός έχει «τελειώσει» από τον Άρη!

Συνέντευξη Τύπου παραχωρεί ο Ρόμπερτ Παλικούτσα. Ο τεχνικός διευθυντής του Άρη επιβεβαίωσε το δημοσίευμα του Sportime που αποκάλυψε οτι και ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης συναίνεσε στην παραμονή του Τόλη Τερζή στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

Παράλληλα επιβεβαιώσε ουσιαστικά και την απόκαλυψη για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά οτι δεν υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς -αφού σε μια τέτοια συνθήκη δεν τίθεται θέμα ενεργοποίησης – και ο Μαυριτανός ουσιαστικά έχει «τελειώσει» από τον Άρη. Ειδική αναφορά έγινε και στα παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει ο φορ του Άρη τους πέντε περίπου μήνες που έχει επιστρέψει στο κλαμπ. Με τελευταίο την κίνηση του να χτυπήσει εκείνος το πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό (το οποιο έχασε), αν και η εντολή ήταν να το εκτελέσει άλλος.

Ο Παλικούτσα άφησε αιχμές και για παραβίαση του ωραρίου της ομάδας, χωρίς να μπει σε περαιτέρω λεπτομέρειες.

«Αποφάσισα μαζί με τον πρόεδρο. Ήταν μία κοινή απόφαση. Ο Τερζής αξίζει αυτή την ευκαιρία», ανέφερε για την παραμονή Τερζή, ενώ για τον Καμαρά πρόσθεσε: «Υπάρχει όρος για τον Καμαρά αλλά δεν θα τον ενεργοποιήσουμε. Μπορώ να βρω έναν παίκτη καλύτερο και με λιγότερα χρήματα. Από τις πρώτες μέρες διαπίστωσα πειθαρχικά ζητήματα. Υπήρχαν παίκτες που ήταν σε λάθος μέρος τη λάθος ώρα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ο Παλικούτσα επιβεβαίωσε το Sportime για Τερζή και τον «τελειωμένο» Καμαρά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!