ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Το ελληνικό Twitter «οργίασε» με τη διαφαινόμενη επανεκλογή Ερντογάν: «2051 και βάλε, παρέα με Ερντογάν»

Πώς σχολίασε το ελληνικό Twitter την διαφαινόμενη νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις τουρκικές εκλογές.
Το ελληνικό Twitter «οργίασε» με τη διαφαινόμενη επανεκλογή Ερντογάν: «2051 και βάλε, παρέα με Ερντογάν»

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποδεικνύεται… επτάψυχος, καθώς όπως φαίνεται, έστω και στον δεύτερο γύρο, θα κερδίσει και αυτές τις εκλογές στην Τουρκία.

Το προηγούμενο διάστημα σχεδόν όλες οι δημοσκοπήσεις στην Τουρκία έδιναν σαφές προβάδισμα στον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, με μερικές μάλιστα να θέλουν τον ηγέτη της αντιπολίτευσης να κερδίζει ακόμη και από τον πρώτο γύρο.

Τελικά διαψεύστηκαν πανηγυρικά καθώς ο Ερντογάν, εκτός απροόπτου θα ανεδείχθη νικητής σε τρίτη σερί σερί εκλογική διαδικασία. Πάντως όπως διαβάσατε στο Sportime Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου δεν ξεπέρασαν το 50% και ο νέος πρόεδρος στην Τουρκία θα κριθεί οριστικά στο δεύτερο γύρο.

Το ελληνικό Twitter δεν αφήνει κάτι τέτοια ασχολίαστα με το όνομα του νυν προέδρους της γειτονικής χώρας να «τρεντάρει» και να φτάνει στις κορυφαίες θέσεις για αρκετές ώρες. Μάλιστα υπήρξαν και αρκετοί που έκαναν σύγκριση των τουρκικών εκλογών και τις ελληνικές που θα διεξαχθούν την προσεχή Κυριακή (21/5).

Δείτε παρακάτω πως σχολίασε το ελληνικό Twitter τη διαφαινόμενη επανεκλογή Ερντογάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το ελληνικό Twitter «οργίασε» με τη διαφαινόμενη επανεκλογή Ερντογάν: «2051 και βάλε, παρέα με Ερντογάν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.