MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στο δείπνο στο σπίτι της Ισμηνης με Κωνσταντίνο, Λυκούργο, Χάιδω

Όλα όσα θα γίνουν στη σειρά «Η γη της ελιάς» στα επόμενα επεισόδια.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στο δείπνο στο σπίτι της Ισμηνης με Κωνσταντίνο, Λυκούργο, Χάιδω

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στη σειρά, Η γη της ελιάς, με την αγωνία να κορυφώνεται.

Η σειρά του Mega συνεχίζει να «σαρώνει» στην τηλεθέαση, με τα όσα έρχονται να αναμένεται να την απογειώσουν.

Όπως ήδη διαβάσατε, η Αρετή βάζει τέλος στη Χάιδω, ενώ ο Πότης αποκτά ψεύτικη σύντροφο για να ζηλέψει η Άννα.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στο δείπνο στο σπίτι της Ισμηνης με Κωνσταντίνο, Λυκούργο, Χάιδω

Δημοσθένης και Ασπασία αποδέχονται την πρόσκληση της Ισμήνης και πηγαίνουν για φαγητό στο σπίτι της.

Ωστόσο, αυτό είναι κάτι που δεν ήθελε ο Κωνσταντίνος και έτσι είναι έτοιμος να εκραγεί. Στο γεύμα παρόντες είναι και ο Λυκούργος με τη Χάιδω και η βραδιά κυλά μέσα σε μία αφόρητα τεταμένη ατμόσφαιρα.

Η Μυρτάλη ετοιμάζεται να φύγει για Ελβετία και αποχαιρετά τον Ισίδωρο, τον Μάνο, την Ιουλία και τη Μαρίνα. Η στεναχώρια είναι μεγάλη, με την ίδια να παραμένει τρομοκρατημένη από τη βίαιη συμπεριφορά του Αλέξη. Αυτός, παγιδεύει τη Θεοδώρα και τη βάζει στο αμάξι του, ενώ η Μαργαρίτα ζητάει τη βοήθεια του Λυκούργου ώστε να κλείσει τον Αλέξη σε κάποιο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά καταλαβαίνουν πως η Θεοδώρα είναι ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη και αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της μέχρι να προχωρήσει η εντολή για εγκλεισμό στο ψυχιατρείο, έχοντας παράλληλα χάσει τελείως τα λογικά του όταν μαθαίνει πως η Μυρτάλη φεύγει. Τη στιγμή που Μάνος και Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, αυτός καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας κι έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Το μυαλό του θολώνει και της φέρεται βίαια.

Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του. Ο Αλέξης όμως δεν είναι διατεθειμένος να την χάσει και, μέσα σε απόλυτο, παραλογισμό τη σκοτώνει.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Χαμός στο δείπνο στο σπίτι της Ισμηνης με Κωνσταντίνο, Λυκούργο, Χάιδω», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα