MEDIA

Survivor All Star trailer 17/5: Νέα κόντρα για Μελίνα και Μαριαλένα – «Τι έκανε με τον Μπάρτζη;» (vid)

Όλα όσα θα δείτε στο σημερινό επεισόδιο του Survivor All Star στις 21:00.
Survivor All Star trailer 17/5: Νέα κόντρα για Μελίνα και Μαριαλένα – «Τι έκανε με τον Μπάρτζη;» (vid)

Survivor All Star trailer 17/5: Τα πάνω κάτω θα φέρει το νέο επεισόδιο τoυ Survivor All Star, που αναμένεται να εκτοξεύσει την τηλεθέαση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Το κανάλι του ΣΚΑΪ ρίχνει το πιο δυνατό του χαρτί για την prime time ζώνη και ευελπιστεί να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να αλλάξει τα δεδομένα που έχει διαμορφώσει η μυθοπλασία.

Survivor All Star trailer 17/5: Νέα κόντρα για Μελίνα και Μαριαλένα – «Τι έκανε με τον Μπάρτζη;»

Με νέες κόντρες και εντάσεις αναμένεται να συνεχιστεί σήμερα το Survivor, με την Μελίνα Μεταξά και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να βρίσκονται στο επίκεντρο.

Αρχικά, θα δούμε την Μαριαλένα να επιτίθεται στην Μελίνα για το γεγονός ότι βρέθηκε να συζητάει με τον Νίκο Μπάρτζη κάτι που εκείνη θα αρνηθεί.

Και ο Νίκος Μπάρτζης όμως δεν θα μείνει εκτός όλης αυτής της έντασης καθώς η διαφωνία του με τον Τάκη Καραγκούνια, καλά κρατεί και πριν τον στίβο μάχης θα ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Μέσα σε όλα αυτά, οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το αγώνισμα επάθλου, με το Sportime να σας έχει δώσει ήδη το spoiler για τον νικητή ενώ θα υπάρξει και ένα συναρπαστικό συμβούλιο του νησιού.

Ποιος θα πει αντίο στον Άγιο Δομίνικο; Γιώργος Κόρομι, Τάκης Καραγκούνιας ή Μελίνα Μεταξά;

Η απάντηση σήμερα στις 21:00 στο ΣΚΑΪ

Δείτε το Survivor All Star trailer 17/5:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star trailer 17/5: Νέα κόντρα για Μελίνα και Μαριαλένα – «Τι έκανε με τον Μπάρτζη;» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα