ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ - ΕΠΟ

AEK – ΠΑΟΚ: Οι επαφές με τον Γερμανό ρέφερι και η εναλλακτική με Έλληνα – Ποιος είναι εκτός λίστας!

Γερμανός το φαβορί για τον τελικό Κυπέλλου. Αυτός ο Έλληνας είναι εκτός επιλογών Μπένετ.
AEK – ΠΑΟΚ: Οι επαφές με τον Γερμανό ρέφερι και η εναλλακτική με Έλληνα – Ποιος είναι εκτός λίστας!

AEK – ΠΑΟΚ: Ο Μπένετ προσπαθεί να φέρει Γερμανό διαιτητή για τον τελικό του Κυπέλλου. Δεν έχει «καεί» το σενάριο να τον παίξει Έλληνας, αλλά δεν θα είναι ο Σιδηρόπουλος!

Συνεχίζονται οι διεργασίες της ΚΕΔ για τον διαιτητή που θα σφυρίξει τον τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ.
Προτεραιότητα να σφυρίξει ξένος διαιτητής τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΚΕΔ θέλει και καλά κάνει, ξένο ρέφερι, αφού δεν θέλει στο φινάλε της σεζόν να «καεί» κάποιος Έλληνας διεθνής. Με δεδομένο οτι τη νέα σεζόν οι ξένοι θα μειωθούν μετά το μπλόκο της UEFA, o Mπένετ θέλει όλους τους διεθνείς του διαθέσιμους για τα μεγάλα παιχνίδια.

Επιδιώκει λοιπόν να έρθει ξένος, με το Sportime να αποκαλύπτει οτι η πρώτη επιλογή είναι Γερμανός διαιτητής με τον οποίο έχουν γίνει επαφές, χωρίς ακόμα να έχει κλειδώσει η έλευση του. Κάτι που πρέπει να γίνει άμεσα, αφού ο τελικός στο Πανθεσσαλικό είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη.

Μέχρι το Σάββατο, το αργότερο, ο Μπένετ πρέπει να έχει κάνει τα… κουμάντα του για τον διαιτητή του τελικού.

Σε περίπτωση που δεν κλείσει ο ξένος, θα πάει σε Έλληνα διαιτητή. Προφανώς και υπάρχουν επιλογές, αφού οι περισσότεροι δεν προκάλεσαν και έβγαλαν ασπροπρόσωπη την Επιτροπή στα παιχνίδια που κλήθηκαν να σφυρίξουν.

Δεν αποτελεί επιλογή για τον τελικό ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι που σφύριξε (Παναιτωλικός – Λεβαδειακός) έκανε λάθη, με τον Αλαφούζο να κάνει ειδική αναφορά στο όνομα του στην πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Μπένετ βλέποντας οτι δεν πατάει καλά το τελευταίο διάστημα θέλει να τον… προστατέψει για να μην σηκωθεί σκόνη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και δεν τον έχει στις επιλογές του για την αναμέτρηση της ερχόμενης εβδομάδας στο Πανθεσσαλικό.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «AEK – ΠΑΟΚ: Οι επαφές με τον Γερμανό ρέφερι και η εναλλακτική με Έλληνα – Ποιος είναι εκτός λίστας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!