ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα: Καταντάει αστείο αυτό με τον Στάικο – Προσθήκες σε θέσεις καίριες, αλλαγές στο τιμ και 11αδάτες μεταγραφές!

Η επόμενη μέρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Καπνός χωρίς φωτιά για τον προπονητή. Στελέχωση σε νευραλγικές θέσεις, αλλαγές στο τεχνικό τιμ και 11αδάτες μεταγραφές.
ΠΑΣ Γιάννινα: Καταντάει αστείο αυτό με τον Στάικο – Προσθήκες σε θέσεις καίριες, αλλαγές στο τιμ και 11αδάτες μεταγραφές!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει προπονητή και δεν υφίσταται καμία συζήτηση για την παραμονή του Θανάση Στάικου, ο οποίος έχει άλλα τρία χρόνια συμβόλαιο!

Να έχεις επωμιστεί, ρεπορταζιακά (μόνο) μια ομάδα και να μην πετυχαίνεις και είδηση! Μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και ελλείψει ειδήσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα, πλην της θλιβερής του θανάτου του πιο πετυχημένου προέδρου του κλαμπ, Γιώργου Χριστοβασίλη, καποιοι προσπαθούν να «δημιουργήσουν».

Και ως headline στους τίτλους ειδήσεων του συλλόγου, το μέλλον του Θανάση Στάικου! «Σε καλό δρόμο οι συζητήσεις», «ραντεβού στην Αθήνα για την επόμενη μέρα», «δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το τοπίο», μερικά από τα headlines των ρεπορτάζ που δεν έχουν καμία δόση αλήθειας.

Το μέλλον του Στάικου είναι στα Γιάννενα. Και όχι ως προς την επόμενη χρονιά, αλλά για τα επόμενα τρία χρόνια, αφού το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι του 2022 μετά την άτακτη αποχώρηση Μεταξά, ήταν τετραετούς διάρκειας!

Οπως έχει γράψει εξ αρχής το Sportime, θέμα συζήτησης για το μέλλον του Έλληνα κόουτς δεν υφίσταται. Ο Στάικος και με συμβόλαιο δεσμεύεται και πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Δεν άλλαξε γνώμη όταν όλοι ζητούσαν το… κεφάλι του Στάικου επί πίνακει εξάλλου, μετά από κάποια διαδοχικά άτυχα αποτελέσματα.

Οι συζητήσεις και οι επαφές Παναγιώτη Χριστοβασίλη και Θανάση Στάικου είναι σε καθημερινή βάση και αφορούν στον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν στη Super League.

Ήδη έχουν μιλήσει για το μπάτζετ, έχουν συμφωνήσει για το ποιοι ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζονται (κάποιοι έχουν ήδη ενημερωθεί οτι δεν υπολογίζονται όπως ο Μπιλμπάο), ενώ έχει ξεκινήσει και το…σκάουτινγκ για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Πρόθεση η ενίσχυση του κλαμπ, σε όλους τους τομείς που αναμένεται να στελεχωθεί και σε νευραλγικές θέσεις που η ομάδα «πονάει», αλλά όλα θα ανακοινωθούν στην ώρα τους.

Όσον αφορά στο ρόστερ, είναι δεδομένο οτι θα αποκτηθούν τουλάχιστον τέσσερις 11αδάτοι ποδοσφαιριστές. Δύο εξτρέμ, ένας επιτελικός μέσος και τερματοφύλακας (αν δεν ανανεωσει ο Τσιντώτας). Αλλαγές θα υπάρξουν και στο τεχνικό τιμ.

Ως γνωστό, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει και πάλι στην Πολωνία, το τελευταίο 10ήμερο του Ιουλίου, όπου και πιθανότατα θα γίνουν και τρία φιλικά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Καταντάει αστείο αυτό με τον Στάικο – Προσθήκες σε θέσεις καίριες, αλλαγές στο τιμ και 11αδάτες μεταγραφές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!