ΠΑΡΑFOOTBALL

Ο Αεκτζής Πινέδα – Η μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ – Το φρένο με Πέλκα!

Πολλές αποκαλύψεις από τα Παρασκήνια του Sportime, με πρωταγωνιστές τους Πινέδα, Ρέαμπτσιουκ και Πέλκα.
Ο Αεκτζής Πινέδα – Η μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ – Το φρένο με Πέλκα!

Όπως κάθε Σάββατο έτσι και σήμερα, οι αποκαλύψεις που έρχονται από τα Παρασκήνια του Sportime είναι πολλές, με τους Πινέδα, Ρέαμπτσιουκ και Πέλκα σε πρώτο πλάνο.

Αρχικά πάμε στην ΑΕΚ και στην περίπτωση του Ορμπελίν Πινέδα, τον οποίο η πρωταθλήτρια της Super League 1, θέλει να κρατήσει με κάθε τρόπο.

Ο Μεξικανός, υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα, έχει παίξει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του, όντας από τους κορυφαίους του πρωταθλήματος.

Η Θέλτα όμως είναι αυτή που έχει κάνει την κίνηση-ματ, χωρίς να βάλει κάποια οψιόν στο δανεισμό του παίκτη και τώρα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά, αν και εφόσον θέλει να τον δώσει.

Η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει με κάθε τρόπο. Με δανεισμό, με συνιδιοκτησία ή ακόμα φυσικά και με πώληση.

Για να γίνει αυτό, στην ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να σπάσουν κάθε ρεκόρ μάλιστα παλαιότερης μεταγραφής.

Σίγουρα πρέπει να υπάρξει υπομονή για την περίπτωση του, αφού μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Πάμε στα όσα… σκέφτεται ο Ολυμπιακός στην περίπτωση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Μιλάμε σίγουρα για ένα πραγματικό… μηχανάκι που άκουσε πολλά από τους οπαδούς φέτος.

Ωστόσο πλέον το όνομα του παίζει αρκετά για μεταγραφή και το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι «καυτό» γύρω από το όνομα του.

Ο Ντέκο, επίσημος ατζέντης του, ετοιμάζεται να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή στην Μπαρτσελόνα (σ.σ.: μαζί με τον Ματέου Αλεμάνι) εξέλιξη που βάζει «τρίτα» πρόσωπα στο παιχνίδι εν γνώσει του Ολυμπιακού. Τι σημαίνει αυτό;

Τέλος πάμε στην περίπτωση «Δημήτρης Πέλκας» και τις φήμες για επιστροφή στον ΠΑΟΚ, από τη στιγμή που θα μείνει ελεύθερος.

Ο σχεδιασμός του Έλληνα παίκτη ωστόσο είναι διαφορετικός και τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρα πλέον.

Διαβάστε όλη τη στήλη «Παρασκήνια» στις σελίδες 2 και 3 του e-Sportime.

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Αεκτζής Πινέδα – Η μεταγραφή του Ρέαμπτσιουκ – Το φρένο με Πέλκα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.