ΠΑΟΚ

Παίρνει το Κύπελλο και γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Οι 12/12 προκρίσεις και ο νέος στόχος

Μοναδικά επιτεύγματα από τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ - Οι 12/12 προκρίσεις και ο νέος στόχος
Παίρνει το Κύπελλο και γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Οι 12/12 προκρίσεις και ο νέος στόχος

Μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ (24/5, 20:30), ο Ραζβάν Λουτσέσκου συνεχίζει να γράφει ιστορία έχοντας πετύχει κάτι το μοναδικό που μπορεί να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος τεχνικός μετρά πλέον 12/12 προκρίσεις με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδας έχοντας το απόλυτο σε ότι αφορά τα νοκ άουτ παιχνίδια.

Μάλιστα, αν αναλογιστεί κανείς και τα ραντεβού του Κυπέλλου που είχε δώσει στον πάγκο της Ξάνθης, ο Λουτσέσκου έχει γνωρίσει μόλις έναν αποκλεισμό και αυτόν από τη νυν του ομάδα κατά τη σεζόν 2016/17.

Παίρνει το Κύπελλο και γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου

Τα ιστορικά επιτεύγματα όμως δεν σταματούν εδώ για τον Ρουμάνο τεχνικό, καθώς αν ο ΠΑΟΚ που θα αγωνιστεί στον 6ο τελικό Κυπέλλου σε 7 χρόνια, κατακτήσει το τρόπαιο, θα σημαίνει αυτόματα και την επίτευξη ενός νέους στόχου για τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ειδικότερα, με την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο τεχνικός των ασπρόμαυρων θα γράψει ιστορία καθώς θα γίνει ο πρώτος προπονητής της ομάδας διαχρονικά που έχει κατακτήσει με τον σύλλογο 3 Κύπελλα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ισοβαθμεί με τον άλλοτε θρύλο των πάγκων του δικεφάλου του βορρά, Λες Σάνον που μετράει επίσης 2 κατακτήσεις Κυπέλλων (1972, 1974).

Στο Πανθεσσαλικό όμως την Τετάρτη, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει την ευκαιρία να φτάσει τα 3 Κύπελλα στον πάγκο του ΠΑΟΚ, κόντρα μάλιστα στην ίδια ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Ρουμάνος, έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση του θεσμού το 2018 ενάντια στην ΑΕΚ με 2-0 αλλά και το 2019 κόντρα πάλι στους κιτρινόμαυρους με σκορ 1-0.

Δείτε τα highlights από τα προηγούμενα δύο Κύπελλα που κατέκτησε ο Ραζβάν Λουτσέσκου:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίρνει το Κύπελλο και γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου – Οι 12/12 προκρίσεις και ο νέος στόχος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.