ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιστέρι – Παναθηναϊκός 73-58: Με «όπλο» την άμυνα, διέλυσε τους «Πράσινους»

Το Περιστέρι ήταν σοβαρό και νίκησε τον Παναθηναϊκό κάνοντας το 1-1 στη σειρά των ημιτελικών των playoffs της Basket League.
Περιστέρι – Παναθηναϊκός 73-58: Με «όπλο» την άμυνα, διέλυσε τους «Πράσινους»

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Το Περιστέρι «διέλυσε» τον Παναθηναϊκό με σκορ 73-58 στο game 2 των ημιτελικών των playoffs της Basket League, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1.

Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη είχε «όπλο» την άμυνα, ενώ παρουσιάστηκε σοβαρή κόντρα στους «Πράσινους» που έμειναν στο +44 του πρώτου ματς.

Χαρακτηριστικό της εικόνας του ματς είναι το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να περάσουν τους 20 πόντους σε κανένα από τα δεκάλεπτα.

Τα 3 στα 26 τρίποντα και τα 14 λάθη μαρτυρούν την απόδοση και πλέον όλα είναι ανοιχτά.

Ο Μπίλαν για τους γηπεδούχους είχε 14 πόντους και 10 ριμπάουντ ενώ μόνο ο Πονίτκα με 17 πόντους και 12 ριμπάουντ πάλεψε για το τριφύλλι.

Το ξεκίνημα ήταν κάτι παραπάνω από νευρικό για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν πέντε λάθη στο πρώτο τετράλεπτο. Η εκατέρωθεν αστοχία έφερε το επιμέρους 18-17, με το θέαμα πάντως στην πρώτη περίοδο να είναι κάκιστο.

Το ίδιο κακό θέματα ακολούθησε και στη δεύτερη περίοδο, με αρκετά άστοχα σουτ που έφεραν και το επιμέρους 15-12. Χαρακτηριστικό είναι πως είχαν μπει μόλις ένα στα 19 τρίποντα σε όλο το πρώτο ημίχρονο.

Περιστέρι – Παναθηναϊκός: Άλλη εικόνα για τους γηπεδούχους, «καθάρισαν» το ματς σε μία περίοδο

Ίδια και χειρότερη ήταν η απόδοση της ομάδας του Χρήστου Σερέλη στο δεύτερο ημίχρονο. Τα τρίποντα στα οποία ευστόχησαν οι Πουλιανίτης και Ντένμον έπαιξαν σημαντικό ρόλο για να ανοίξει η διαφορά, σε συνδυασμό με την εκπληκτική άμυνα και τα πολλά άστοχα σουτ των «πράσινων». Το επιμέρους 28-17 ήταν αρκετό ώστε να γίνει τυπική διαδικασία το υπόλοιπο του παιχνιδιού.

Οι γηπεδούχοι έχοντας την υπέρ τους διαφορά διαχειρίστηκαν όπως ήθελαν την αναμέτρηση και μπορεί οι «Πράσινοι» να ξεκίνησαν με σερί 10-0, φέρνοντας τη διαφορά στους έξι πόντους, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν ηχηρή απάντηση με σερί 7-0, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 18-17, 15-12, 28-17, 12-12






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι – Παναθηναϊκός 73-58: Με «όπλο» την άμυνα, διέλυσε τους «Πράσινους»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.