ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΙΚΗ Κόμμα: Έγινε το Θαύμα – Πάει για 3%!

Κάθε προσδοκία ξεπερνά η ΝΙΚΗ με το ποσοστό που φαίνεται ότι παίρνει.
ΝΙΚΗ Κόμμα: Έγινε το Θαύμα – Πάει για 3%!

Το τελικό exit poll βγήκε και το μεγάλο ερώτημα είναι πόσα κόμματα μπαίνουν στη Βουλή; Η ΝΙΚΗ παλεύει για το Θαύμα.

Οι άνθρωποί της αυτό έλεγαν από την αρχή, ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν το Θαύμα! Φλερτάρουν με αυτό.

Η επίσημη ενημέρωση στο 40% της ενσωμάτωσης αναφέρει πως η ΝΙΚΗ είναι αυτή τη στιγμή έκτο κόμμα και έχει πάρει 2,9%. Το ποσοστό λάθους είναι περίπου στο 0,5% είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. Αυτό σημαίνει πως δεν αποκλείεται τελικά να μπει στη Βουλή.

Καιρό πριν είχε φανεί ποια είναι η δυναμική του συγκεκριμένου κόμματος. Οι δημοσκοπήσεις το έδιναν πάνω από 1%, αλλά η πραγματικότητα είναι εντυπωσιακή. Οι αναλυτές έτριβαν τα μάτια τους, ενώ το Sportime είχε εξηγήσει γιατί ψηφίζει ΝΙΚΗ.

Όλα αυτά κι ενώ έγινε καταγγελία πως δεν υπήρξαν ψηφοδέλτια στην Αττική. Δημοσκόπηση της MRB είχε ξεκαθαρίσει πως η ΝΙΚΗ είναι πιθανό ακόμη και να μπει στη Βουλή και έπεσε μέσα στο 100%, αφού τα ποσοστά της κυμαίνονται περίπου εκεί που προσδοκούσε η συγκεκριμένη εταιρεία.

Να σημειωθεί πως το Sportime είχε αναδείξει τη γιορτή της Ρωμιοσύνης που είχε γίνει προ ημερών στο Περιστέρι, ενώ όποιος επιθυμεί να μάθει περισσότερα για τη ΝΙΚΗ, μπορεί να  δει το τηλεοπτικό 10λεπτο μήνυμα του προέδρου του κόμματος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΙΚΗ Κόμμα: Έγινε το Θαύμα – Πάει για 3%!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.