ΑΕΚ

Ο ατζέντης και φίλος του Βίντα που ήρθε στην Ελλάδα για τη φιέστα της ΑΕΚ και έχει κάνει μεταγραφές όπως αυτή του Ικάρντι

Η κίνηση της ΑΕΚ να έρθουν στην Ελλάδα οι ατζέντηδες των παικτών, έφερε στην Ελλάδα μάνατζερ όπως αυτός που έχει κάνει μεταγραφές σαν και αυτή του Ικάρντι.
Ο ατζέντης και φίλος του Βίντα που ήρθε στην Ελλάδα για τη φιέστα της ΑΕΚ και έχει κάνει μεταγραφές όπως αυτή του Ικάρντι

Είχε αναφερθεί η στήλη σχετικά τις επόμενες ημέρες από τη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο ρόλος του ατζέντη και φίλου του Ντομαγκόι Βίντα, στα μεταγραφικά της Ένωσης.

Μόνο θετικά είχε σχολιαστεί το γεγονός πως κλήθηκαν στο ματς αλλά και μετά στο γλέντι οι ατζέντηδες των ποδοσφαιριστών. Και μάλιστα οι περισσότεροι σε μεγάλο ποσοστό ανταποκρίθηκαν και πήγαν στην OPAP Arena και μετά στον Αργυρό.

Αυτά είναι το απαύγασμα του PR και το 2023 μόνο τέτοια πρέπει να γίνονται για να πάει ένα κλαμπ μπροστά. Σημαντική η κίνηση της ΑΕΚ.

Εκτός των άλλων που βρέθηκαν στην Ελλάδα, ήταν και ο Τούρκος ατζέντης Ουγκούρ Αβαντάν. Μπορεί να μην τον γνωρίζουν οι περισσότεροι αλλά ο Αβαντάν είναι πίσω από σημαντικά deals στη γειτονική χώρα.

Ο ατζέντης και φίλος του Βίντα που ήρθε στην Ελλάδα για τη φιέστα της ΑΕΚ και έχει κάνει μεταγραφές όπως αυτή του Ικάρντι

Φίλος και παίζοντας ρόλο στις πρόσφατες μεταγραφές του Ντομαγκόι Βίντα, ο Αβαντάν ήρθε στην Αθήνα για να χαρεί και να πανηγυρίσει την επιτυχία του φίλου/πελάτη του.

Αν θα κάνει κάτι η ΑΕΚ και φέτος το καλοκαίρι με τον Τούρκο μάνατζερ είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα.

Αυτό που μπορεί να πει είναι πως ο Αβαντάν είχε μεσολαβήσει μεταξύ άλλων για τις μεταγραφές των Ικάρντι, Μέερτενς και Τορέιρα στη Γαλατά.

Ενώ από το γραφείο του εκπροσωπείται και ο 29χρονος στόπερ της Γαλατά, ο Μπαρντακτσί, ο οποίος έχει χρηματιστηριακή αξία σύμφωνα με το transfermarkt στα 5 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να διαβάσεις

Επαφή με ομάδα από Αραβία ο Λουτσέσκου – Φεύγει αν χαθεί το Κύπελλο;

 

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο ατζέντης και φίλος του Βίντα που ήρθε στην Ελλάδα για τη φιέστα της ΑΕΚ και έχει κάνει μεταγραφές όπως αυτή του Ικάρντι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.