ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός έδωσε περισσότερα λεφτά στον Πέρεθ από αυτά που έδινε στον Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός έκανε λάθη στις συζητήσεις με τον Κουρμπέλη και ένα από αυτά ήταν πως τα χρήματα που του έδινε ήταν λιγότερα από αυτά του Πέρεθ.
Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός έδωσε περισσότερα λεφτά στον Πέρεθ από αυτά που έδινε στον Κουρμπέλη

Ο Παναθηναϊκός έκανε λάθος με τον Κουρμπέλη  που συνεχίζει στην Τραμπζονσπόρ. Και δεν έκανε λάθος που τελικά δεν τα βρήκαν. Αυτά συμβαίνουν. Έκανε λάθος, λάθη σε όλη τη διαπραγμάτευση, αλλά και σε σχέση με τα λεφτά που έδωσε στον Ρούμπεν Πέρεθ.

Από το πότε την ξεκίνησε ουσιαστικά, μέχρι τα λεφτά που δόθηκαν και αφού είχαν προηγηθεί άλλα deals. Επομένως, γνώριζαν όλοι στα αποδυτήρια πόσα χρήματα είχαν δαπανηθεί σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Και εξηγούμεθα: Πολλοί λένε για συζητήσεις και πρόταση του Παναθηναϊκού τον Ιανουάριο, δηλαδή πάνω στο διάστημα που ο Κουρμπέλης θα μπορούσε να υπογράψει σε άλλο σύλλογο μια και τελείωνε το συμβόλαιό του.

Αυτό που ξέρει η στήλη είναι πως άσχετα με το τι κουβέντες προηγήθηκαν και τι βαρύτητα είχαν, οι ουσιαστικές κουβέντες άρχισαν και έγιναν τώρα. Και μάλιστα με τον Παναθηναϊκό να έχει μια νοοτροπία «τόσα δίνουμε, αν θες καλώς αλλιώς ο καθείς τραβάει το δρόμο του».

Ο Παναθηναϊκός που ανανέωσε και καλά έκανε με Αϊτόρ, Πέρεθ, Ιωαννίδη, άφησε τον αρχηγό του για το καλοκαίρι και μάλιστα με μια πρόταση που δεν τον κάλυπτε. Και το γνώριζαν αυτό στο κλαμπ.

Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός έδωσε περισσότερα λεφτά στον Πέρεθ από αυτά που έδινε στον Κουρμπέλη

Κανείς δεν κάνει κουμάντο σε κανενός τα χρήματα. Αλλά υπάρχει και το πεδίο κριτικής σε λάθη και μάλιστα όταν πρόκειται για τον αρχηγό της ομάδας που ήταν σε αυτήν 6,5 χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός έδωσε πάνω από 800 χιλιάρικα για κάθε χρόνο συμβολαίου στον 34χρονο Πέρεθ. Ο καθένας ας το βάλει στο μυαλό του και ας το σκεφτεί και ας το συγκρίνει.

Αντίθετα, στον αρχηγό Κουρμπέλη πήγε έως τα 650 μαζί με μπόνους (λέγεται πως ήταν 150 αλλά τι μπόνους ήταν άραγε) και αυτό ήταν.

Ο Κουρμπέλης που είχε την πρόταση κοντά στο εκατομμύριο από την Τράμπζονσπορ. Κανείς δεν λέει να έδινε ένα μύριο στον διεθνή χαφ αλλά θα μπορούσαν οι «πράσινοι» με τη συμπεριφορά της στις συζητήσεις να δείξουν πως τον θέλουν όσο τίποτα άλλο.

Το Sportime σας έγραψε για το ρίσκο που παίρνει ο Παναθηναϊκός στο θέμα Κουρμπέλη και τους χειρισμούς που έδειξαν τις προθέσεις του.

Όπως και να έχει το 800άρι στον 34χρονο Πέρεθ ήταν κάτι που δεν μπορούσε να μη συζητηθεί ή να μη συζητιέται ακόμα.

Σίγουρα κομβικός παίκτης για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς αλλά…

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο! Ο Παναθηναϊκός έδωσε περισσότερα λεφτά στον Πέρεθ από αυτά που έδινε στον Κουρμπέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.