MEDIA

Σπύρος Μαρτίκας: Απίστευτες «βόμβες» για Παπαδοπούλου, Μαριαλένα και Μπάρτζη: «Η στρατηγική του κακομοίρη Survivor All Star»

Απίστευτες κατηγορίες από τον Σπύρο Μαρτίκα προς τους πρώην συμπαίκτες του στο Survivor All Star.
Σπύρος Μαρτίκας: Απίστευτες «βόμβες» για Παπαδοπούλου, Μαριαλένα και Μπάρτζη: «Η στρατηγική του κακομοίρη Survivor All Star»

Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου μίλησαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» της Φαίης Σκόρδά και δεν χαρίστηκαν σε κανέναν από όσους είχαν κόντρα μέσα στο Survivor All Star!

Το ζευγάρι που εμφανίστηκε πιο ερωτευμένο και ενωμένο από ποτέ, εξαπέλυσαν «βόμβες» εναντίον πολλών, όμως εκείνοι που τα… άκουσαν περισσότερο ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, ο Νίκος Μπάρτζης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Φράσεις όπως «…η στρατηγική του κακομοίρη», όπως «…κρίμα, έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ» και όπως «…δεν θα υποτιμήσουμε τους αυτούς μας για να μιλήσω για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου» «δόνησαν» συθέμελα την ατμόσφαιρα της εκπομπής, με τη Φαίη και τους υπόλοιπους συνεργάτες τους να σχολιάζουν αναλόγως.

Το θέμα είναι όταν αυτές οι δηλώσεις φτάσουν στα αυτιά των «κατηγορούμενων» αν θα αντιδράσουν αναλόγως.

«Μια παρουσιάστρια είπε ότι δεν της άρεσε που ο Σπύρος με φιλούσε και κοιτούσε την κάμερα. Ο Σπύρος είχε πάθει πολιτισμικό σοκ, ένιωθε άβολα, ήθελε να είναι διαχυτικός με εμένα αλλά δεν μπορούσε. Αντί να δουν ένα ζευγάρι και να πουν “τι ωραία που είναι ερωτευμένοι” κάθονται και λένε ότι κακία υπάρχει», είπε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Δεν νομίζω ότι επειδή αγκάλιασα και φίλησα την κοπέλα μου μπροστά στις κάμερες, έπρεπε να αλλάξει σήμανση η εκπομπή. Αυξήθηκε η αγάπη μου για την Βρισηίδα, γιατί όσο έλειπα ήταν κυρία. Εγώ ήμουν εκεί και πάλεψα για εκείνη», πρόσθεσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας, ενώ για τη Μαριαλένα συμπλήρωσε: «Μαριαλένα είσαι αδύναμη».

Στη συνέχεια ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λέγοντας: «Δεν θα ήθελα ούτε η Βρισηίδα αλλά ούτε και εγώ να υποτιμήσουμε του εαυτούς μας. Έχουμε υψηλά το αίσθημα της αυτοεκτίμησης για να υποτιμήσουμε τόσο πολύ τους αυτούς μας. Ένα μεγάλο κρίμα για όλο αυτό που έγινε, γιατί έμπαινε στο σπίτι μου και απλά δεν θα ξαναμπεί ποτέ».

Όσο για τον Νίκο Μπάρτζη ο Σπύρος Μαρτίκας  φύλαγε μια επική ατάκα: «Είδα πώς παίζεται η στρατηγική του κακομοίρη. Με τον Μπάρτζη τους δύο πρώτους μήνες έζησα τον σκοταδισμό και τον μεσαίωνα. Έφυγε ο Στάθης, απομακρύνθηκα από τον Μπάρτζη και ανάσανα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σπύρος Μαρτίκας: Απίστευτες «βόμβες» για Παπαδοπούλου, Μαριαλένα και Μπάρτζη: «Η στρατηγική του κακομοίρη Survivor All Star»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.