ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

«Παίκτης της Τράμπζονσπορ ο Δημήτρης Κουρμπέλης» – Τον ανακοίνωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης γίνεται κάτοικος Τουρκίας για τα επόμενα χρόνια!
«Παίκτης της Τράμπζονσπορ ο Δημήτρης Κουρμπέλης» – Τον ανακοίνωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ

Έτοιμο να ανακοινωθεί από την Τράμπζονσπορ είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, που έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιο του.

Ο Έλληνας παίκτης και ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκαν με το νέο συμβόλαιο που του είχε προταθεί και έτσι έδωσε τα χέρια με τους Τούρκους για 2+1 χρόνια.

Όλα αυτά αποκαλύπτει η «Fanatik» που δίνει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον παίκτη, που πάει στην Τραπεζούντα για να βρει τον Τάσο Μπακασέτα και τον Μανώλη Σιώπη.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα γράφει, ο Δημήτρης Κουρμπέλης βρίσκεται στην Τουρκία με τον μάνατζερ του, ενώ ήδη έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Μιλάμε για 2+1 χρόνια όπως προείπαμε, ενώ τα χρήματα που θα εισπράττει κάθε χρόνο θα αγγίζουν τα 900 χιλιάδες ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, προκειμένου να κάνει διακοπές και στη συνέχεια θα φύγει ξανά για μόνιμη εγκατάσταση στην Τουρκία.

https://youtu.be/h4a3aHlvM7k

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Παίκτης της Τράμπζονσπορ ο Δημήτρης Κουρμπέλης» – Τον ανακοίνωσαν τα τουρκικά ΜΜΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.