ΟΦΗ

Ζορίζει το μεταγραφικό βήμα για τον Μανδά – Τι έχει συμβεί;

Οι επιλογές που έχει ο Χρήστος Μανδάς για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του αρχίζουν να περιορίζονται, κάπως.
Ζορίζει το μεταγραφικό βήμα για τον Μανδά – Τι έχει συμβεί;

Ο Χρήστος Μανδάς έχει πέραση είναι αλήθεια. Ο νεαρός γκολκίπερ έκανε εξαιρετική σεζόν στη Super League 1, είναι παίκτης που κάνει γκελ στο εξωτερικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μοιάζει απλό να παραχωρηθεί από τον ΟΦΗ, με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Κανείς δεν αντιλέγει πως είναι πλέον στην βιτρίνα. Μολονότι, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε την χάρη στον ΟΦΗ να τον καλέσει ως 4η επιλογή των Νο1 στην Εθνική Ελλάδας.

Μιλάμε φυσικά για τα ματς με Ιρλανδία και Γαλλία αντίστοιχα, προκειμένου να του προσδώσει το ανάλογο boost σε υπεραξία.

Εκείνο που βγάζει μία ανασφάλεια στον Μηνά Λυσάνδρου είναι πως πέραν της Κάντιθ (σ.σ.: παραμένει και τυπικά σήμερα στην La Liga) δεν υπάρχει έτερη ρεαλιστική επιλογή για τον Χρήστο Μανδά από τους νέους του εκπροσώπους (σ.σ.: Ντίνο Διαμαντόπουλο και Σία).

Και η ισπανική ομάδα πληρώνει με δόσεις (4 για την ακρίβεια). Η προοπτική της Κοπεγχάγης έπεσε στο κενό. Ο χορός μόλις ξεκίνησε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζορίζει το μεταγραφικό βήμα για τον Μανδά – Τι έχει συμβεί;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).