ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Το κανάλι του τελικού του Conference League – Ποιος περιγράφει

Το κανάλι του μεγάλου τελικού του Conference League ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Γουέστ Χαμ.
Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Το κανάλι του τελικού του Conference League – Ποιος περιγράφει

Τελικό Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ για το UEFA Europa Conference League περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα των αγώνων για την Τετάρτη 7 Ιουνίου με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 22:00 στην Eden Arena της Πράγας.

Από την μια, οι Βιόλα έρχονται με φόρα αφού άφησαν εκτός την Βασιλεία στα ημιτελικά ενώ τα σφυριά έρχονται από το Λονδίνο αφήνοντας πίσω τους την Άλκμααρ.

Η δεύτερη σεζόν του UEFA Europa Conference League, της 3ης τη τάξει ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, ξεκίνησε στις 14 Ιουνίου 2022 και κορυφώνεται με τον τελικό στην Πράγα.

Την μεγάλη αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Cosmote Sport 2 HD σε περιγραφή του Κώστα Ψάρρα.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιορεντίνα – Γουέστ Χαμ: Το κανάλι του τελικού του Conference League – Ποιος περιγράφει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.