ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ακόμα μία ομάδα στο «παιχνίδι» για τον Σεντρίκ Μπακαμπού – Ξεκάθαρο το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Ο Σεντρίκ Μπακαμπού ακούγεται για αρκετές ομάδες, ωστόσο ο Ολυμπιακός δείχνει τις προθέσεις του.
Ακόμα μία ομάδα στο «παιχνίδι» για τον Σεντρίκ Μπακαμπού – Ξεκάθαρο το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!

Αρκετοί είναι οι μνηστήρες που θέλουν να κερδίσουν την υπογραφή του Σεντρίκ Μπακαμπού, μέσα σε αυτές φυσικά και ο Ολυμπιακός.

Ωστόσο ακόμα μία ομάδα ήρθε να προστεθεί στη λίστα και μάλιστα από την Ιταλία, αφού το tuttomercatoweb βάζει την Μπολόνια στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι η ιταλική ομάδα εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του επιθετικού από το Κονγκό.

Μάλιστα τονίζεται ότι ο παίκτης και ο Ολυμπιακός δεν έχουν έρθει ακόμα σε συμφωνία και έτσι είναι ελεύθερος να αποφασίσει το μέλλον του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι ο πρώτος σκόρερ της Super League 1, μπορεί να είναι μία πολύ καλή λύση για αντικαταστάτης του Μάρκο Αρναούτοβιτς που φεύγει από την ομάδα.

Φυσικά δε θα πρέπει κανείς να ξεχνάει ότι υπάρχει πάντα και η πρόταση από τα Εμιράτα για τον Σεντρίκ Μπακαμπού, που θα του αποφέρει ένα πολύ καλό ετήσιο συμβόλαιο.

Ο Ολυμπιακός πάντως από την πλευρά του, δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι διατεθειμένος να περιμένει παραπάνω και ψάχνει ήδη παίκτη να τον αντικαταστήσει.

Η αναφορά της ΑΕΚ στο θέμα της ανανέωσης του, αλλά και η θέληση του παίκτη έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Έτσι, ο Αντόνιο Κορδόν και φυσικά ο νέος τεχνικός της ομάδας, θα κάνουν τα πάντα για να βρουν την καλύτερη λύση στην επίθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακόμα μία ομάδα στο «παιχνίδι» για τον Σεντρίκ Μπακαμπού – Ξεκάθαρο το τι θα κάνει ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.