ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει και Έλληνες παίκτες!

Τα έχει όλα ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό του πλάνο, θα πρέπει να προσθέσει και την ενίσχυση με Έλληνες!
Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει και Έλληνες παίκτες!

Μπροστά σε μια δύσκολη συνθήκη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός στο μεταγραφικό του πλάνο και δε μιλάμε μόνο για τις θέσεις, για να επιστρέψει πιο δυνατός στη Super League 1 και στην Ευρώπη.

Θέλει που θέλει παίκτες σε αρκετούς κομβικούς τομείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα πρέπει να γίνουν κινήσεις και για ποδοσφαιριστές που είναι Έλληνες.

Δεν είναι για το έτσι θέλω. Είναι και για τη λίστα που θα πρέπει να δηλώσει στην Ευρώπη και η οποία δεν μπορεί να περιμένει και πολύ.

Εκτός των άλλων, είναι έτσι τα πράγματα που κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο που έχει μπει πλέον για τα καλά (κοντεύει να φύγει το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου), ο Παναθηναϊκός αντί να προσθέτει Έλληνες, τους χάνει κιόλας.

Ο Κουρμπέλης έφυγε, ο Πούγγουρας φεύγει (τεράστια έκπληξη αν αλλάξει κάτι), στα πρόθυρα και ο Βαγιαννίδης πάλι.

Ο νεαρός μπακ δεν μπορεί να πει κανείς πως έχει βρει τις συνθήκες που θα περίμενε μια και πήρε κάποια παιχνίδια αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περισσότερο φάνηκε να στηρίζεται στον Κώτσιρα αλλά ακόμα και στον Σάντσες που πήγε στην Κύπρο. Άλλο κι αυτό να προτιμάται ο Σάντσες από τον Βαγιαννίδη.

Πάντως, να φεύγουν Έλληνες παίκτες δεν είναι ότι καλύτερο, ειδικά όταν πρόκειται για 2 μπορεί και 3 ποδοσφαιριστές.

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να πάρει Έλληνες και είναι λογικό να συνδέεται με όσους είναι πιθανό να μπορούν να επιστρέψουν (Σταφυλίδης, Λημνιός, Σιώπης, εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο για Γιαννούλη).

Από την άλλη πλευρά είναι και θέμα ποιοι από όσους είναι στο εξωτερικό θα θέλουν να γυρίσουν στην Ελλάδα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να πάρει και Έλληνες παίκτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.