ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεν είναι μόνο ο Μπέλιγχαμ – Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέρει να «μοσχοπουλάει»!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι η νέα μεγάλη πώληση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο να μετακομίζει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και την BVB να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως ξέρει να «μοσχοπουλάει»! Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβγαλε από τα ταμεία της Βασίλισσας ένα ποσό που υπολογίζεται στα 103 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει...
Δεν είναι μόνο ο Μπέλιγχαμ – Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέρει να «μοσχοπουλάει»!

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι η νέα μεγάλη πώληση της Μπορούσια Ντόρτμουντ, με τον Άγγλο να μετακομίζει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ και την BVB να αποδεικνύει για ακόμη μια φορά πως ξέρει να «μοσχοπουλάει»!

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ έβγαλε από τα ταμεία της Βασίλισσας ένα ποσό που υπολογίζεται στα 103 εκατ. ευρώ προκειμένου να κάνει δικό του έναν από τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη.

Ένας παίκτης για τον οποίο η ομάδα της Βεστφαλίας ξόδεψε το καλοκαίρι του 2020 στην Μπέρμιγχαμ το ποσό των 30 εκατ. ευρώ και παίρνει πίσω πλέον σχεδόν τα τετραπλάσια!

Αυτή όμως δεν είναι η ακριβότερη πώληση της Μπορούσια που τα τελευταία χρόνια έχει χτίσει μια παράδοση να κάνει τουλάχιστον μια ακριβή πώληση των χρόνο.

Πέρυσι ήταν ο Έρλινγκ Χάαλαντ που αποχώρησε για το Μάντσεστερ και την Σίτι έναντι 60 εκατ. ευρώ (τόσο προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης), τη στιγμή που είχε αγοράσει τον Νορβηγό με μόλις 20 εκατ. από την Σάλτσμπουργκ.

Πρόσφατο είναι και το παράδειγμα της πώλησης του Τζέιντον Σάντσο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πριν σχεδόν δύο χρόνια έναντι 85 εκατ. ευρώ.

Φυσικά, πρώτη και ακριβότερη πώληση της Μπορούσια Ντόρτμουντ ήταν ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Γάλλο να πηγαίνει στο Καμπ Νου και την Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι του 2017 έναντι 140 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Νεϊμάρ που μόλις είχε αποχωρήσει για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Δεν είναι μόνο ο Μπέλιγχαμ - Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέρει να «μοσχοπουλάει»!

https://youtu.be/AMbzqIl-0aE?t=5

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν είναι μόνο ο Μπέλιγχαμ – Η Μπορούσια Ντόρτμουντ ξέρει να «μοσχοπουλάει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.