MEDIA

Survivor All Star 8/6: Παρτσώλης, Μαρτίκας, Μπάρτζης ή Γκότσης; Ποιος φταίει τελικά;

Σπύρος Μαρτίκας και Νίκος Παρτσώλης έδωσαν ένα πραγματικό σόου σε ότι αφορά παρασκηνιακά πράγματα στο Survivor All Star.
Survivor All Star 8/6: Παρτσώλης, Μαρτίκας, Μπάρτζης ή Γκότσης; Ποιος φταίει τελικά;

Survivor All Star 8/6: Τα καλύτερα είναι μπροστά μας. Η αναφορά έχει να κάνει με το Survivor. Το καλύτερο κομμάτι στο Survivor All Star θα είναι αφού τελειώσει. Τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με το ριάλιτι της υπόθεσης. Κι εκεί, ο Σπύρος Μαρτίκας είναι άφταστος. Ο Νίκος Παρτσώλης διαπίστωσε αυτό το γεγονός από πρώτο χέρι στον ΣΚΑΪ.

Αν δεν έχετε δει τι έγινε ανάμεσα σε Σπύρο Μαρτίκα και Νίκο Παρτσώλη το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, χάσατε. Αλλά, η αλήθεια είναι πως όλα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και θα τα δείτε κι εσείς από πρώτο χέρι. Για να μην το πολυκουράζουμε. Ο Σπύρος Μαρτίκας πήρε έναν πόντο όταν είπε, και ορθά, πως με εξαίρεση έναν παίκτη για όλους τους άλλους έχει μεροληπτήσει εναντίον τους.

Ο Νίκος Παρτσώλης κέρδισε επίσης έναν πόντο σε αυτό το… debate, όταν είπε πως για το σκηνικό με την Δαλάκα και την αποβολή της, πρώτη φορά τώρα ο Σπύρος Μαρτίκας ανάφερε την Αφροδίτη. Σε άλλες συνεντεύξεις ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε άλλα. Αλήθεια είναι κι αυτό.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Survivor All Star 8/6: Όσα είπε ο Μαρτίκας και κόπηκαν από το Youtube

Βέβαια, μικρό προβάδισμα στη γενική εικόνα θα δώσω στον Professor. Διότι, ο Σπύρος κράτησε την ίδια στάση (σώματος, τόνο φωνής κλπ) σε όλη την τοποθέτησή του. Ακόμα και στην επίθεση που έκανε, ήταν σχετικά ευγενής. Ο Νίκος έδειξε να εκνευρίζεται σε κάποια φάση και άρχισε τα «ψεύδεσαι». Τη στιγμή που η… αλεπού Μαρτίκας έλεγε τα «Νίκο, ξέρεις όλο το παρασκήνιο…» και άφηνε στο κοινό να σκέφτεται τα
υπόλοιπα.

Survivor All Star 8/6: Ο κερδισμένος πόντος του Παρτσώλη

Ο Νίκος Παρτσώλης ξέρει. Από τα κονέ του; Από το κανάλι; Κι από τα δύο; Η ατάκα του Μαρτίκα «σαν να ήσουν εκεί μαζί μας», είναι όλα τα λεφτά. Ο δε Σπύρος Μαρτίκας ξέρει που να πουλήσει την ιστορία του. Έκανε το κομμάτι του και κερδισμένος βγαίνει από όλα αυτά. Για τον Γκότση, τον Μπάρτζη και τους λοιπούς πάντως, δεν φταίει κανείς. Για τις αποβολές δεν φταίνε οι παίκτες, είναι λάθος να το πιστεύουμε αυτό. Το καρπούζι και το μαχαίρι το έχει η παραγωγή. Η τελική απόφαση, πάντα, στα χέρια της είναι. Απλώς πολλές φορές αυτά είναι δεμένα, ή χειρισμοί που έχουν γίνει νωρίτερα, φέρνουν τους ανθρώπους του Ατζούν σε δύσκολη θέση.

Μαγκιά του Παρτσώλη αν θέλετε τη γνώμη μου που έχει καταφέρει και συζητιέται. Με τον κακό τρόπο είναι η αλήθεια, αλλά έχει επίδραση. Το αν στηρίζει τον Μπάρτζη ή κάποιον άλλον, ή τα λέει σε διαφορετικό ύφος, είναι δικό του θέμα. Αν ήθελαν στον ΣΚΑΪ να μην μεροληπτούν θα είχαν έναν πιο… φλατ. Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος πως ο Παρτσώλης βγαίνει και λέει ότι γουστάρει; Από τη στιγμή που δεν τον σταμάτησε κανείς όταν ανέφερε για σαρκική επαφή, πάει… Χάθηκε το παιχνίδι. Αυτό ήταν, προσωπικά, το ανήθικο και το λάθος από πλευράς του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ. Ισχύει δεν ισχύει, δεν το λες. Στα υπόλοιπα, δικαίωμά του να τα παρουσιάσει όπως θέλει και να έχει και συμπάθειες. Αν δεν βγαίνει και λέει σαν πληροφορία κάτι που δεν ισχύει, τότε ας λέει ότι θέλει κι ας κρίνεται.

Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Αν θέλουν να πουν κάτι, ας το πουν. Αν θέλουν να σπάσουν τις ρήτρες και να χάσουν χρήματα, αλλά να κερδίσουν σε υπερηφάνεια, μπορούν να το κάνουν. Το έκανε κανείς όμως; Δεν το έκανε…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star 8/6: Παρτσώλης, Μαρτίκας, Μπάρτζης ή Γκότσης; Ποιος φταίει τελικά;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!