ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

Οι αθλητικές μεταδόσεις για το Σάββατο 10 Ιουνίου!

Αυτές είναι οι αθλητικές μεταδόσεις για το Σάββατο 10 Ιουνίου!
Οι αθλητικές μεταδόσεις για το Σάββατο 10 Ιουνίου!

Γεμάτο τελικούς είναι το πρόγραμμα στις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου 10 Ιουνίου με το μεγάλο τελικό του Champions League φυσικά να ξεχωρίζει.

Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ τίθενται αντιμέτωπες απόψε στις 22:00 στον αγώνα της χρονιάς στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Από την άλλη στον μαγικό κόσμου του NBA οι τελική σειρά ανάμεσα σε Μαϊάμι Χιτ – Ντένβερ Νάγκετς συνεχίζεται τα ξημερώματα με τους Χιτ να ψάχνουν να ισοφαρίσουν τη σειρά.

Στο Roland Garros προγραμματισμένος για σήμερα το μεσημέρι είναι και ο γυναικείος τελικός ανάμεσα σε Σβίοντεκ  και Μούχοβα.

Τέλος στη Basket League το Περιστέρι ψάχνει να κάνει το 3-0 απέναντι στον ΠΑΟΚ και να κατακτήσει την τιμητική 3η θέση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Οι αθλητικές μεταδόσεις για το Σάββατο 10 Ιουνίου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις