MEDIA

Survivor Στατιστικά 9/6: Καλπάζει το ξανθό άτι, κάθετη πτώση για Μαριαλένα

Survivor Στατιστικά 9/6: Τα εβδομαδιαία στατιστικά των παικτών στο απόλυτο ριάλιτι επιβίωσης
Survivor Στατιστικά 9/6: Καλπάζει το ξανθό άτι, κάθετη πτώση για Μαριαλένα

Survivor Στατιστικά 9/6: Η τελική δεκάδα του Survivor All Star και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Πως διαμορφώνονται τα στατιστικά;

Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ μετράει σιγά σιγά αντίστροφα για τους τελικούς στο Γαλάτσι.

Σε λίγο το παιχνίδι θα γίνει και ατομικό μετά την έξοδο του Ασημακόπουλου.

O Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε σε κομβικό σημείο από το παιχνίδι πέρυσι, λίγο πριν την τετράδα, ενώ φέτος ήταν ο παίκτης που έσπασε τη δεκάδα.

Δεν τον χάλασε βέβαια, καθώς πήρε παραπάνω από ένα έπαθλο Survivor.

Οι κόντρες δίνουν και παίρνουν και στα τηλεοπτικά πάνελ, μιας και Μαρτίκας με Ασημίνα είχαν μια ακόμα αντιπαράθεση και στα social media.

Εν προκειμένω όμως, θα ασχοληθούμε με τα στατιστικά των παικτών. Εννιά παίκτες μας έμειναν και σχεδόν όλοι τους είναι εξαιρετικοί.

Ή σχεδόν όλοι. Βασάλος και Μελίνα δεν τσουλάνε, καθώς τα ποσοστά τους θυμίζουν… Μαρτίκα, κάτω από 40%.

Αξίζει όμως μια ματιά στα στατιστικά, καθώς η κορυφή μπορεί να παραμένει ίδια, αλλά λίγο πιο κάτω γίνεται ο κακός χαμός.

Survivor Στατιστικά 9/6: Ο Πίνακας με τα στατιστικά

Ο λόγος για τη Στέλλα Ανδρεάδου και Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η μία, ξεκίνησε πριν από ένα μήνα και βρίσκοταν στη δεύτερη θέση, ενώ τώρα έχει κατρακυλήσει στην πέμπτη!

Ουδείς γνωρίζει που θα σταματήσει η αγωνιστική της κάμψη.

Η δεύτερη πάλι, η Στέλλα, ξεκίνησε πιο νωχελικά, αμφισβητήθηκε από πολλούς, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζει μια πρωτοφανή μετάλλαξη. Έχει σπάσει τα κοντέρ και πάει να πιάσει και τον Ηλία Μπόγδανο. 

Βασικά, έχει περισσότερες νίκες, αλλά και περισσότερες ήττες. Παρόλα αυτά, αν συνεχίσει να επικρατεί της Μαριαλένας, τότε η τρίτη θέση θα γίνει δική της.

Πηγή:  @_Critcobain_

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor Στατιστικά 9/6: Καλπάζει το ξανθό άτι, κάθετη πτώση για Μαριαλένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!