MEDIA

Survivor spoiler 11/6: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Οριστικό και επιβεβαιωμένο spoiler για την ομάδα που κερδίζει την πρώτη ασυλία της εβδομάδας στο Survivor All Star
Survivor spoiler 11/6: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;

Survivor spoiler 11/6: Μια νέα εβδομάδα ξεκινά στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor All Star, το οποίο έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία για τη λήξη.

Στο τελευταίο επεισόδιο οι Μπλε μέτρησαν μία νέα απώλεια, καθώς ο Γιώργος Ασημακόπουλος αποχώρησε ως ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης αφού μπήκε από την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και έκατσε στο νησί συνολικά 22 εβδομάδες.

Φυσικά, σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η συγκεκριμένη απώλεια δείχνει να μην στοιχίζει ιδιαίτερα, μιας και μιλάμε για τον ουραγό της κατάταξης με βάσει τα στατιστικά.

Survivor spoiler 11/6: Αυτοί κερδίζουν την 1η ασυλία

Κοιτάζοντας λοιπόν την επόμενη μέρα, το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιος θα αποχωρήσει μετά τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Τα κουκιά πλέον είναι μετρημένα, μιας και εννιά παίκτες παραμένουν «ζωντανοί» – άλλοι με περισσότερες και άλλοι με λιγότερες πιθανότητες- στο όνειρο της κατάκτησης του μεγάλου επάθλου.

Έτσι, πλησιάζει η μεγάλη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει από ομαδικό ατομικό! Αυτό τι σημαίνει; Πως κάθε παίκτης θα αγωνίζεται για πάρτι του και μόνο. Δεν θα παίζει κανείς για άλλον, αλλά ο καθένας για τον εαυτό του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Αυτό ενδέχεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα χωρίς ακόμα να έχει επιβεβαιωθεί η είδηση.

Για την ώρα πάντως προέχει η πρώτη ασυλία, την οποία αναμένεται να κατακτήσουν οι Μπλε.

Η αποχώρηση του Ασημακόπουλου δείχνει, τουλάχιστον σε πρώτο βαθμό, να ενισχύει τους Μπλε, μιας και πλέον δεν υπάρχουν τα λεγόμενα miss match, όπως μια μάχη με τον Σάκη π.χ.

Μάλιστα, πέρα από την ασυλία, οι νικητές θα απολαύσουν και ένα μεγάλο έπαθλο!

Για περισσότερο Survivor και όλες τις αγαπημένες σας σειρές, μπορείτε πάντα να τσεκάρετε και το mediatime.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor spoiler 11/6: Ποια ομάδα κερδίζει την 1η ασυλία;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!