ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, έρχονται για να… μαγέψουν το «Γ. Καραϊσκάκης»

Οι τεράστιες ομάδες θα πατήσουν το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» τον ερχόμενο Αύγουστο.
Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, έρχονται για να… μαγέψουν το «Γ. Καραϊσκάκης»

Το πρώτο Champions League της ιστορίας της πανηγυρίζει η Μάντσεστερ Σίτι, που κατάφερε να επικρατήσει στον τελικό με 1-0 κόντρα στην Ίντερ.

Η πρωταθλήτρια, Αγγλίας και Ευρώπης πλέον, πατούσε σίγουρα καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και άξιζε μετά από αρκετές προσπάθειες και στραβοπατήματα να πάρει την κορυφαία κούπα μετά Παγκόσμιο Κύπελλο.

Την ίδια στιγμή, πριν από λίγες μέρες, η Σεβίλλη κατάφερε να πάρει κόντρα στη Ρόμα και μάλιστα στη διαδικασία των πέναλτι, το Europa League.

Μιλάμε για έναν θεσμό που δικαιωματικά, θεωρείται η «Βασίλισσα» του, έχοντας επτά συνολικά κούπες.

Έτσι οι δύο ομάδες θα είναι αυτές που θα συγκρουστούν στον τελικό του Super Cup Ευρώπης, ο οποίος φυσικά θα γίνει στην Ελλάδα.

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα υποδεχτεί τους κορυφαίους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου στις 16 Αυγούστου και σίγουρα όποιος βρεθεί στο γήπεδο του Ολυμπιακού, θα απολαύσει θέαμα που δύσκολα μπορεί να βρει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάντσεστερ Σίτι και Σεβίλλη, έρχονται για να… μαγέψουν το «Γ. Καραϊσκάκης»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.