ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» από όλο το ΣΕΦ στον Αγραβάνη, «εκδίκηση» Παπαγιάννη σε Γουόκαπ

Δύο σκηνικά που ξεχώρισαν από το πρώτο δεκάλεπτο του ντέρμπι στο ΣΕΦ.
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» από όλο το ΣΕΦ στον Αγραβάνη, «εκδίκηση» Παπαγιάννη σε Γουόκαπ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με πολύ ένταση άρχισε το ο τρίτος τελικός της Basket League, στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης ξεκίνησε καλή άμυνα πάνω στον Σάσα Βεζένκοφ, ωστόσο φορτώθηκε γρήγορα με δύο φάουλ κι έτσι ο Χρήστος Σερέλης αναγκάστηκε να τον αποσύρει.

Κατά τη στιγμή που αποχωρούσε ο Έλληνας σέντερ και πρώην ερυθρόλευκος, αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των Πειραιωτών.

Λίγο αργότερα είχαμε δύο εντυπωσιακές φάσεις, με τον Τόμας Γουόκαπ να ευστοχεί αρχικά σε ωραίο λέι απ, αλλά να κόβεται στη συνέχεια από τον Γιώργο Παπαγιαννη σε παρόμοια φάση.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Δείτε παρακάτω τα δύο στιγμιότυπα

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Κράξιμο» από όλο το ΣΕΦ στον Αγραβάνη, «εκδίκηση» Παπαγιάννη σε Γουόκαπ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.