ΠΑΟΚ

Δύσκολο τελικά να έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι

Ίσως και καλύτερα! Είναι δύσκολο να έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Κοτάρσκι
Δύσκολο τελικά να έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι

Στην πρώτη του σεζόν σε συνθήκες πρωταθλητισμού στη Super League 1 με τον ΠΑΟΚ τα πήγε σχετικά καλά.

Ειδικά μέχρι να αρχίσουν τα πλέι οφ τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και κατ’ επέκταση ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έκαναν πορεία με αρκετά όνειρα.

Στη συνέχεια ήρθαν τα πλέι οφ με παθητικό 17 γκολ σε 10 ματς και ενώ στην κανονική διάρκεια η αντιστοιχία ήταν 13 σε 24. Μεγάλη η διαφορά.

Ο Κοτάρσκι έπαιξε 41 ματς και είχε παθητικό 37 γκολ. Δεν τα λες και λίγα αλλά σε γενικές γραμμές δε δείχνουν και την αξία του. Κράτησε σε 18 αγώνες την εστία του ανέπαφη και συμπερασματικά ήταν μάλλον η πιο επιτυχημένη μεταγραφή του Ζοσέ Μπότο.

Ο Κοτάρσκι στα 23 του βρίσκεται στις ατζέντες αρκετών ομάδων αλλά από εκεί που οι περισσότεροι περίμεναν να έρθει πρόταση, τώρα δεν το δένουν κιόλας.

Και όπως λένε και αρκετοί μέσα στο κλαμπ πάλι καλά. Με τα αποτελέσματα που είχε ο ΠΑΟΚ δύσκολα η πρόταση θα ήταν στα επίπεδα που θα ήθελαν, χώρια που για να βρεθεί άξιος αντικαταστάτης θα ήθελε χρόνο και λογικά και κάποια χρήματα.

Άρα όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, Κοτάρσκι δύσκολο για πώληση το φετινό καλοκαίρι και έτσι όπως είναι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ μάλλον καλύτερα για να μείνει ακόμα μια σεζόν στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και να παίξει ευρωπαϊκά κύπελλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύσκολο τελικά να έρθει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον Ντόμινικ Κοτάρσκι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.