ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας τελικός Κυπέλλου Τύπου σε άλλο επίπεδο!

Ο τελικός Κυπέλλου Τύπου δεν είχε καμία σχέση με όσα είχαμε συνηθίσει στο πρωτάθλημα των εργαζομένων στα μέσα ενημέρωσης.
Ένας τελικός Κυπέλλου Τύπου σε άλλο επίπεδο!

Ο τελικός Κυπέλλου Τύπου «Γιάννης Διακογιάννης» ήταν πραγματικά σε ένα άλλο επίπεδο. Τόσο, που σαν Sportime μας συνεπήρε η διοργάνωση και είδαμε αστεράκια. Είπαμε όμως, η οργάνωση ήταν από μόνη της… αστεράτη, οπότε μάλλον ήμαστε μέσα στο κλίμα. Περισσότερο από τις metaforespress που κέρδισαν τελικά το παιχνίδι με 4-0!

Λέμε να αφήσουμε στην άκρη τα αγωνιστικά. Συνήλθαμε μετά από κάποιες ώρες άλλωστε για να γράψουμε κι ένα κείμενο, δεν μας συμφέρει να πούμε και πολλά για όσα έγιναν εντός των τεσσάρων γραμμών. Το τελικό 4-0 για τις metaforespress τα λέει όλα εξάλλου. Τι να πεις. Αφήστε που υπήρχε και τηλεοπτική κάλυψη.

Και τι δεν είχε δε. Η διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος Τύπου είχε φροντίσει για όλα. Τηλεοπτική μετάδοση για να το δουν όλοι, από το Attica TV. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Άγγελος Ευαγγέλου. Μεγάλη τιμή για όλους μας πως ήταν εκεί, όμως και όλη η διαιτητική ομάδα. Μάλιστα, καταλάβαμε και ποδόσφαιρο, παίζοντας μπόλικο καθαρό χρόνο. Μάλιστα, τη βράβευσή τους για την παρουσία τους, την έκανε ο ίδιος ο επικεφαλής της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος.

Γενικώς, η εξέδρα ήταν γεμάτη από εκλεκτούς καλεσμένους. Εκπροσώπηση υπήρχε κι από τον Δήμο Αλίμου. Ο ίδιος ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης που παραχώρησε και το γήπεδο των Τραχώνων για την διεξαγωγή του αγώνα ήταν εκεί, μαζί με τους δύο αντιδημάρχους του Δήμου Αλίμου.

Το παρόν έδωσε και ο τομεάρχης αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, Θανάσης Ζαννιάς. Στο ημίχρονο έγιναν βραβεύσεις, ενώ η επιτροπή είχε φροντίσει για κούπα ακόμα και στην ομάδα των χαμένων! Επομένως, κάτι σηκώσουμε κι εμείς… Βέβαια, έχοντας χορτάσει γκολ, στο τέλος δεν υπάρχει χώρος για φαγητό που υπήρχε σε αφθονία για νικητές και χαμένους.

Οι Νίκος Περάκης και Τάσος Δρακωτός μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της επιτροπής Πρωταθλήματος Τύπου στην πρώτη τους χρονιά στην επιτροπή έβαλαν πολύ ψηλά τον πήχη. Σε σημείο που να περιμένουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ένας τελικός Κυπέλλου Τύπου σε άλλο επίπεδο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…