ΑΕΚ

Δεν είναι βέβαιο αν η ΑΕΚ κάνει κι άλλη μεταγραφή από Ελλάδα! Αυτή η περίπτωση ίσως εξαιρείται!

Η ΑΕΚ έχει πάρει τον Πήλιο αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα κάνει άλλη μεταγραφή από την Ελλάδα! Υπάρχει μια περίπτωση που εξαιρείται!
Δεν είναι βέβαιο αν η ΑΕΚ κάνει κι άλλη μεταγραφή από Ελλάδα! Αυτή η περίπτωση ίσως εξαιρείται!

Η ΑΕΚ μεταξύ άλλων έχει συνδεθεί ήδη και με ονόματα παικτών που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στη Super League 1. Δεν χρειάζεται να επαναληφθούν εδώ, μη νομίζετε πως κάνουμε και διαφήμιση.

Σε αυτό το κομμάτι των μεταγραφών συνιστάται ψυχραιμία. Δηλαδή όσον αφορά ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται/αγωνίζονταν στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ πήρε τον Πήλιο μια και θεώρησε πως θα είναι καλή ευκαιρία για να μην κινηθεί, ειδικά από την στιγμή που ο παίκτης προτιμούσε να παίξει κάτω από τις οδηγίες του Αλμέιδα.

Αλλά από εκεί και πέρα ο κόουτς δεν έχει πει «θέλω και τον τάδε» για άλλον ποδοσφαιριστή. Ok, υπάρχει η περίπτωση Ιτούρμπε αλλά αυτή είναι λίγο ιδιαίτερη μια και τόσο ο Ματίας Αλμέιδα όσο και το υπόλοιπο σταφ τον γνωρίζουν από το παρελθόν.

Δε θα πρέπει λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο να αποκλειστεί τίποτα αλλά δε θα πρέπει να θεωρείται και τίποτα δεδομένο. Για το αν θα πάει η ΑΕΚ άλλον παίκτη από το Ελληνικό πρωτάθλημα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή άλλωστε η προσοχή έχει στραφεί σε περιπτώσεις από το εξωτερικό και φυσικά στο ζήτημα Πινέδα που είναι ίσως και στο Νο1 της προσοχής και του κόσμου της ομάδας.

Τα υπόλοιπα θα έρθουν εν καιρώ και αυτό που συνίσταται είναι υπομονή για όλα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δεν είναι βέβαιο αν η ΑΕΚ κάνει κι άλλη μεταγραφή από Ελλάδα! Αυτή η περίπτωση ίσως εξαιρείται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.