MEDIA

MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef!

Μεγάλο spoiler για τον νικητή του MasterChef - Αυτός είναι!
MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef!

MasterChef τελικός spoiler 14/6: Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε στο MasterChef. Νίκος Τράκας και Μαρία Μπέη βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου και του μεγάλου χρηματικού επάθλου των 50.000 ευρώ.

Το ριάλιτι μαγειρικής του Star φτάνει στο τέλος του σήμερα στις 21:00, αποδεικνύοντας πως και φέτος το μαγειρικό επίπεδο των παικτών ήταν ιδιαιτέρως υψηλό.

Δύο όμως άντεξαν μέχρι τέλους και μετά από τέσσερα μαγειρικά ματσαρίσματα για την τελική φάση, σήμερα θα γίνει το 5ο και το πλέον καθοριστικό.

MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef!

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε τον Νίκο και την Μαρία να μαγειρεύουν προκειμένου να αντιγράψουν πιστά το πιάτο που θα φέρει ο σημερινό καλεσμένος , Κίκε Ντα Κόστα.

O σημερινός καλεσμένος έχει βραβευτεί με το Χρυσό Μετάλλιο για την Αξία στις Καλές Τέχνες και έχει επίσης οριστεί ως ο καλύτερος Ισπανός σεφ από τη Βασιλική Γαστρονομική Ακαδημία γεγονός που κάνει ακόμη πιο απαιτητική την σημερινή δοκιμασία.

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Μάλιστα θα υπάρξουν προσπάθειες που θα τον εντυπωσιάσουν ενώ άλλες θα προκαλέσουν προβληματισμό. Σε κάθε περίπτωση και σύμφωνα με όσα είδαμε μέχρι και σήμερα στον μεγάλο τελικό, το φαβορί είναι ξεκάθαρο.

Ο Νίκος Τράκας έχει το πάνω χέρι, καθώς έπιασε σχεδόν το απόλυτο στις πρώτες τέσσερις δοκιμασίες και η εκτίμηση είναι πως θα είναι αυτός που θα γίνει ο επόμενος Έλληνας MasterChef, με την Μαρία Μπέη να μένει δεύτερη, ξεπερνώντας φυσικά την τρίτη θέση από την προηγούμενη παρουσία της στον διαγωνισμό μαγειρικής.

Δείτε ΕΔΩ πως έγινε η ανατροπή και το πήρε η Μπέη!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «MasterChef τελικός spoiler 14/6: Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα