ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νέος, ταλαντούχος και με μεγάλη πέραση πλέον ο Χριστόφορος Δασκαλάκης

Ο Χριστόφορος Δασκαλάκης είναι έτοιμος για το comeback στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Νέος, ταλαντούχος και με μεγάλη πέραση πλέον ο Χριστόφορος Δασκαλάκης

Ο Χριστόφορος Δασκαλάκης είναι προ των πυλών των επαγγελματικών κατηγοριών του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων της Ελλάδας, όπου έφτασε μέχρι και την Εθνική Νέων. Για αρκετά χρόνια στις ακαδημίες του Άρη και του Ηρακλή, είναι έτοιμος για το step up.

Πέντε χρόνια στις μικρές ηλικιακές ομάδες του Άρη, ο Χριστόφορος Δασκαλάκης έφτασε μέχρι και την Κ19 των «κιτρίνων». Εκεί τα έκανε σχεδόν όλα! Πολλές οι διακρίσεις και οι επιτυχίες στον Άρη για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος από πολύ νεαρή ηλικία είχε πάρει ποδοσφαιρικές ευθύνες, κρίνοντας και με δικά του γκολ κρίσιμα παιχνίδια.

Αυτή η παρουσία του ήταν που τον έφεραν ουκ ολίγες φορές και το κατώφλι του Αγιού Κοσμά για χάρη της Εθνικής Νέων και στο στόχαστρο ακόμα και ομάδων του εξωτερικού. Οι γεμάτες σεζόν του σε συμμετοχές, τα γκολ και οι ασίστ σε σταθερή παραγωγή και σε ετήσια βάση, κάνουν τον Χριστόφορο Δασκαλάκη να αποτελεί ένα άκρως θελκτικό ποδοσφαιρικό project.

Στα 20 του χρόνια παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη και στην ομάδα του Ηρακλή Κ20, είχε αρκετές συμμετοχές ένα χρόνο μετά στην πρώτη κατηγορία της Θεσσαλονίκης και η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη.

Έχοντας αποφοιτήσει με… γαλόνια από τις «Κ» τόσο του ΠΑΟΚ, αλλά και των Άρη, Ηρακλή όπου ήταν και αρχηγός. Με άλλα λόγια, ο Χριστόφορος Δασκαλάκης πέρασε από όλους τους μεγάλους συλλόγους της Θεσσαλονίκγς. Πλέον, όντας σε μια πολύ ώριμη ποδοσφαιρική φάση και με όπλο του το εύκολο γκολ (πάντα μετράει και πληρώνεται το γκολ), αλλά και τα εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά (έχει την ίδια ευχέρεια με την μπάλα χρησιμοποιώντας και τα δύο πόδια), είναι λογικό να έχει πέραση σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, όντας έτοιμος για το μεγάλο ξεπέταγμα στην καριέρα του.

Στη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΟ Καρδίας, όπου είχε 6 γκολ και 10 ασίστ σε 28 συμμετοχές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέος, ταλαντούχος και με μεγάλη πέραση πλέον ο Χριστόφορος Δασκαλάκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.