ΠΑΟΚ

Αυτά θέλει ο Λουτσέσκου στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Οι 4 κινήσεις που «καίνε» τον δικέφαλο

Οι αγωνιστικές απαιτήσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου αναφορικά με τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ.
Αυτά θέλει ο Λουτσέσκου στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Οι 4 κινήσεις που «καίνε» τον δικέφαλο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ο Ραζβάν Λουτσέσκου περιμένει τις οριστικές εξελίξεις αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του δικεφάλου.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να βγει στην αγορά για τουλάχιστον 7 μεταγραφές (και όποια ανάγκη προκύψει επιπλέον), με την πρώτη φάση των κινήσεων να αφορά 4 ποδοσφαιριστές που στόχος είναι να αποκτηθούν πριν την αναχώρηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο Τέχελεν της Ολλανδίας, εκεί όπου θα παραμείνει από τις 3 έως τις 17 Ιουλίου.

Αυτά θέλει ο Λουτσέσκου στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Οι 4 κινήσεις που «καίνε» τον δικέφαλο

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να έχει και σε αυτή την μεταγραφική περίοδο τον πλέον καθοριστικό ρόλο στις αποφάσεις για τις μεταγραφές, με τον Ιβάν Σαββίδη να θέτει ως προϋπόθεση τη σύμφωνη γνώμη του Ρουμάνου τεχνικού για την πραγματοποίηση μιας μεταγραφής.

Εν ολίγοις, ο προπονητής θα είναι αυτός που θα έχει τον τελευταίο λόγο πριν την οριστική απόφαση του μεγαλομετόχου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ και έχει ήδη κάνει ξεκάθαρες τις επιθυμίες του.

Σύμφωνα με όσα έχει διαμηνύσει, ο ΠΑΟΚ θα βγει σε πρώτη φάση στην αγορά για την απόκτηση βασικού κεντρικού χαφ, βασικού σέντερ φορ (μετά την διαφαινόμενη ανανέωση του Μπράντον Τόμας), ενός αριστερού εξτρέμ αλλά ενώ θα ψάξει και βασικό μπακ σε αυτή την πλευρά.

Στόχος είναι η απόκτηση παικτών με βασικά χαρακτηριστικά την ταχυδύναμη προκειμένου ο δικέφαλος να εμφανιστεί με περισσότερες εντάσεις ως ομάδα τη νέα σεζόν.

Παράλληλα, ο 54χρονος τεχνικός θέλει οι παίκτες που θα φτάσουν αυτό το καλοκαίρι στην Τούμπα να προσθέσουν στο σύνολο, ποιότητα και προσωπικότητα, με τον ΠΑΟΚ να αναζητεί ποδοσφαιριστές κυρίως που ανήκουν στην ηλικιακή κατηγορία 28-32. Δηλαδή ποδοσφαιριστές με παραστάσεις και παρουσία σε μεγάλα και ανταγωνιστικά πρωταθλήματα.

Μετά από αυτές τις πρώτες 4 κινήσεις, (ο δικεφάλος είναι κοντά σε χαφ και μεσοεπιθετικό) αναμένεται να αποκτήσει ακόμη έναν παίκτη που θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στα φτερά όσο και σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Ακόμη, στην περίπτωση που ο Τιάγκο Ντάντας δεν παραμείνει στην Τούμπα, το μέλλον του οποίου θα ξεκαθαρίσει μετά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 που θα συμμετάσχει όντας αρχηγός της εθνικής Πορτογαλίας, θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη χαφ ενώ τέλος με τον Γιάννη Κάργα να βρίσκεται προ της εξόδου από την Τούμπα, η απόκτηση σέντερ μπακ (δεξιοπόδαρου) θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά πιθανή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτά θέλει ο Λουτσέσκου στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ – Οι 4 κινήσεις που «καίνε» τον δικέφαλο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.