ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα (15/6): Ο Χατζηισαΐας χρηματοδοτεί τους επόμενους στον Ατρόμητο – Ο μετέωρος στον Βόλο και ο εξτρέμ της Λαμίας

Τα δεδομένα για τους στόπερ στον Ατρόμητο, τι παίζει στα «φτερά» για τη Λαμία και ποιος δεν είναι σίγουρος στον Βόλο. Όλα τα νέα της ημέρας (15/6) στη Super League.
Super League νέα (15/6): Ο Χατζηισαΐας χρηματοδοτεί τους επόμενους στον Ατρόμητο – Ο μετέωρος στον Βόλο και ο εξτρέμ της Λαμίας

Super League νέα (15/6): Τι κάνει ο Ατρόμητος με τους στόπερ του, ποιος ενδέχεται να φύγει από τον Βόλο και τι παίζει στη Λαμία με τους εξτρέμ.

Ατρόμητος: Λεφτά μέσω Χατζηισαΐα

Δεδομένο ήταν πως θα αποχωρούσαν από τον Ατρόμητο σχεδόν όλοι όσοι έμεναν ελεύθεροι. Αυτό δεν έχει αλλάξει. Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας δεν αποτελεί εξαίρεση. Υπήρξε μία σκέψη να μείνει με μείωση, αλλά δεν φαίνεται να προχωράει αυτό το σενάριο. Ο 30χρονος αμυντικός έπαιρνε 200.000 ευρώ και αυτό το ποσό οι Περιστεριώτες σκέφτονται να το «σπάσουν» πια σε δύο στόπερ! Μέσω των χρημάτων που αφήνει, δηλαδή, ο Χατζηισαΐας θα κλείσουν δύο τρύπες βασικών για τη νέα σεζόν. Ενδεικτικό αυτό της οικονομικής κατάστασης που υπάρχει και της πρόθεσης για γερό «ψαλίδι» στο μπάτζετ.

Βόλος: Ερωτηματικό ο Πίρινεν

Μετά την πιο πετυχημένη χρονιά της ιστορίας του ο Βόλος κάνει γενναίο ξεσκαρτάρισμα. Ένας ακόμη παίκτης που ίσως αποχωρήσει παρόλο που δεν μένει ελεύθερος, είναι ο Πίρινεν. Ο διεθνής Φινλανδός αμυντικός αποκτήθηκε έναν χρόνο πριν και έπαιξε σε 26 παιχνίδια. Έδειξε ότι μπορούσε να δώσει λύσεις, αλλά το πιθανότερο είναι να μη συνεχίσει. Αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών το διαζύγιο, το οποίο θα βγει προσεχώς εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή. Κάπως έτσι εξηγείται και το γιατί οι Θεσσαλοί καίγονται για στόπερ.

Λαμία: Να περάσει ο επόμενος

Διάφορα σενάρια υπήρξαν αυτές τις μέρες γύρω από το ενδεχόμενο απόκτησης του Φετφατζίδη. Πολύ γρήγορα διαπιστώθηκε πως ήταν αβάσιμα, αφού ο Έλληνας διεθνής εξτρέμ έδωσε τα χέρια με τον ΑΠΟΕΛ. Αυτό επιβεβαιώθηκε δια στόματος του Πρόδρομου Πετρίδη στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου. Πάντως, υπάρχει Έλληνας εξτρέμ που αρέσει και έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Ο λόγος για τον Κλωναρίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

 

Super League νέα 15/6: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα (15/6): Ο Χατζηισαΐας χρηματοδοτεί τους επόμενους στον Ατρόμητο – Ο μετέωρος στον Βόλο και ο εξτρέμ της Λαμίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.