MEDIA

Survivor διαρροή 18/6: Αυτό είναι το ΣΚΟΡ στο έπαθλο – Αυτοί παίζουν στο Flag Race

Οριστική διαρροή για το σκορ του αγώνα επάθλου στο Survivor - Αυτοί παίζουν στο Flag Race
Survivor διαρροή 18/6: Αυτό είναι το ΣΚΟΡ στο έπαθλο – Αυτοί παίζουν στο Flag Race

Survivor διαρροή 18/6: Χαμός επικρατεί στο Survivor All Star και όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε η αγωνία κορυφώνεται με την τηλεθέαση να μεγαλώνει.

Το κλίμα στους Κόκκινους δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, αφού η ανατροπή έγινε και η Μελίνα Μεταξά αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

Βέβαια και στους Μπλε μετά τις δύο ήττες της προηγούμενης εβδομάδας αναφορικά με τα αγωνίσματα για τις ασυλίες, έχουν τα προβλήματα τους. Ευτυχώς για εκείνους ήρθε η τελευταία νίκη για το έπαθλο όμως όλα αυτά έχουν μικρή σημασία καθώς οι ομάδες αλλάζουν και πάλι.

Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μπαίνει στην τελική του ευθεία, μιας και διανύουμε τις τελευταίες ημέρες πριν γίνει ατομικό, όπου ματσαρίσματα, συμμαχίες και κλίκες πάνε… περίπατο.

Τα πράγματα πάντως, είναι άκρως ισορροπημένα και καμία ομάδα δεν μπορεί να χτίσει μεγάλο σερί.

Φυσικά, ήδη το Sportime σας έχει πει ποια ομάδα θα κερδίσει στο νέο αγώνισμα επάθλου που έρχεται την Κυριακή (18/6, 21:00) και απομένει να μάθετε τον τρόπο που θα συμβεί αυτό.

Survivor διαρροή 18/6: Αυτό είναι το ΣΚΟΡ στο έπαθλο – Αυτοί παίζουν στο Flag Race

Αυτοί τη φορά όμως θα έχουμε νέες ομάδες, η Κόκκινη ομάδα θα απαρτίζεται από τους: Σταυρούλα, Σάκη, Κωνσταντίνο και Μαριαλένα, ενώ η νέα Μπλε από τους: Μάριο, Ηλία, Νίκο και Στέλλα.

Οι Κόκκινοι έχουν σε εξαιρετική κατάσταση τον Σάκη Κατσούλη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, οι οποίοι παίρνουν τη μία νίκη μετά την άλλη κάτι που θα συμβεί και στο νέο επεισόδιο.

Όσον αφορά το σκορ για το έπαθλο αλλά και το ποιοι θα παίξουν στο flag race, η απάντηση βρίσκεται στο παρακάτω video!

Δείτε το:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor διαρροή 18/6: Αυτό είναι το ΣΚΟΡ στο έπαθλο – Αυτοί παίζουν στο Flag Race», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα