MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης στο κάδρο για την δολοφονία του Στεφανή

Όλα όσα θα γίνουν με τις έρευνες για τον Ευθύμη στη συνέχεια της σειράς Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης στο κάδρο για την δολοφονία του Στεφανή

Σασμός επόμενα επεισόδια: Συνεχίζει να καθηλώνει ο Σασμός σαρώνοντας την τηλεθέαση καθημερινά. Τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και η αγωνία έχει κορυφωθεί λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

Οι έρευνες για τη δολοφονία του Στεφανή έχουν ανοίξει ξανά μετά την εύρεση του όπλου. Ο Φραγκιαδάκης είναι σίγουρος πως το έγκλημα το έχει κάνει ο Μαθιός όμως δε μπορεί να βρει τις αποδείξεις που χρειάζονται.

Στο μεταξύ και ο Λευτέρης ερευνά την υπόθεση. Αφού δε καταφέρνει να πάρει τις απαντήσεις που θέλει από τον Μανόλη, ο Λευτέρης θα στρέψει αλλού την προσοχή του.

Μοιράζεται μάλιστα τη νέα του θεωρία με τον Αντώνη. Ο Λευτέρης πιστεύει ότι ο Ευθύμης κρύβεται πίσω από το φονικό καθώς ο Στεφανής είχε παράνομες δουλειές με τον Ευθύμη και μάλιστα του χρωστούσε και λεφτά.

Η θεωρία έχει βάση καθώς ο Ευθύμης θα μπορούσε να τον βγάλει από τη μέση ως εμπόδιο στις δουλειές του. Ο Αντώνης όμως, παρότι θα ήθελε πολύ να βάλει μέσα τον Ευθύμη, συνεχίζει να πιστεύει ότι ίσως ακολουθήσουν λάθος δρόμο αν πάρουν αυτή τη διαδρομή.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στενεύει ο κλοιός για τον Ευθύμη

Στο μεταξύ ο Μύρος βρίσκει αποδείξεις ότι ο Πάνος, το δεξί χέρι του Φαρμάκη, ευθύνεται για τον τραυματισμό του Τάσου, του πατέρα της Στέλλας. Όταν η Στέλλα το μάθει αυτό θα γίνει έξαλλη και ορκίζεται εκδίκηση από τον Ευθύμη.

Παράλληλα με αυτό όμως νέες δυσκολίες εμφανίζονται για τον Φαρμάκη. Ο Γαλετάκης συλλαμβάνεται και οδηγείται σε ανάκριση. Παρά τις πιέσεις των αστυνομικών ο συνεργός του Ευθύμη δε σπάει και δε τον προδίδει.

Όταν αφήνεται ελεύθερος εκβιάζει τον Ευθύμη για περισσότερα λεφτά και εκείνος βλέπει τον κλοιό να στενεύει γύρω του.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό αλλά και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το  mediatime.gr.

Σασμός: Η Καλλιόπη φέρνει την ανατροπή – Ζητά από την Αργυρώ να μείνει σπίτι της!

Survivor All Star τελικός: Τότε θα γίνει ο τελικός! – Τι ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός και πότε επιστρέφουν οι παίκτες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Ευθύμης στο κάδρο για την δολοφονία του Στεφανή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα