ΑΕΚ

Ήταν λογικό να επιστρέψει ο Άμραμπατ στην καθημερινότητα της ΑΕΚ

Μετά τον τραυματισμό του Φερνάντες δεν υπήρχε τίποτα πιο λογικό από το να επιστρέψει στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, ο Άμραμπατ.
Ήταν λογικό να επιστρέψει ο Άμραμπατ στην καθημερινότητα της ΑΕΚ

Μετά τον τραυματισμό του Φερνάντες ήταν λογικό και επόμενο να βγει στην επιφάνεια και πάλι το όνομα του Άμραμπατ. Ειδικά από την στιγμή που και ο ίδιος ο Μαροκινός δεν το ξεκαθαρίζει οριστικά και αμετάκλητα πως δεν συνεχίζει στην ΑΕΚ.

Αυτό που έχει αφήσει ο Άμραμπατ να εννοηθεί είναι πως δύσκολα θα μείνει και δεύτερη σεζόν στην Ελλάδα υπό το ίδιο καθεστώς.

Δηλαδή με τα προσωπικά θέματα που έχει στην Ολλανδία, εκεί που αναζητά και ομάδα.

Αλλά στο 100% να πει στους ανθρώπους της ΑΕΚ πως αυτό ήταν, πάει και τέλος ακόμα δεν έχει συμβεί. Μπορεί να το πει και σύντομα, σήμερα-αύριο που λέει ο λόγος.

Ήταν λογικό να επιστρέψει ο Άμραμπατ στην καθημερινότητα της ΑΕΚ

Ήταν λογικό να επιστρέψει ο Άμραμπατ στην καθημερινότητα της ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον καρτήσει στο ρόστερ της και για την επόμενη σεζόν.

Πάντως, όσο δε συμβαίνει αυτό, στην ΑΕΚ αφήνουν ένα παράθυρο ανοιχτό μήπως και πειστεί ο Άμραμπατ να συνεχίσει για ακόμα μια χρονιά, ειδικά τώρα που υπάρχουν και τα προκριματικά του Champions League και στόχος είναι η είσοδος στους ομίλους.

Για να γίνει ακόμα πιο ξεκάθαρο, κανείς δεν μπορεί να πει τι θα συμβεί με σιγουριά. Εδώ ο ίδιος ο Άμραμπατ ακόμα δεν το έχει ξεκαθαρίσει και όλα είναι ανοιχτά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αλμέιδα θα τον ήθελε ακόμα μια σεζόν και όχι τώρα που τραυματίστηκε ο Φερνάντες.

Επίσης, θα πρέπει να θεωρείται πιο πιθανό πως για βασικός την επόμενη σεζόν προορίζεται ο Ελίασον.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ήταν λογικό να επιστρέψει ο Άμραμπατ στην καθημερινότητα της ΑΕΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.