ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κηφισιά: Τυπικό το ραντεβού με Πετράκη – Ψάχνει προπονητή – Λίστα με φαβορί και αουτσάιντερ!

Με νέο προπονητή στη Super League η Κηφισιά, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.
Κηφισιά: Τυπικό το ραντεβού με Πετράκη – Ψάχνει προπονητή – Λίστα με φαβορί και αουτσάιντερ!

Την Kυριακή (18/6) πέφτει και τυπικά η αυλαία στη Super League 2, με την πρωταθλήτρια Κηφισιά να ετοιμάζεται ήδη για Super League.

Στο «Μ. Κρητικόπουλος» της Καισαριανής θα διεξαχθούν τα εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει η Κηφισιά την επόμενη σεζόν στη Super League.

Η πρωταθλήτρια του β’ ομίλου της super league 2, ξεκινάει σιγά – σιγά τον σχεδιασμό της για τη νέα χρονιά. Μετά την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, η διοίκηση θα μιλήσει με τον προπονητή Γιώργο Πετράκη, αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportime, το ραντεβού που θα γίνει την Δευτέρα (19/6) είναι περισσότερο τυπικού χαρακτήρα, αφού θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν οι δύο πλευρές συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τη νέα σεζόν.

Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις όσον αφορά το τεχνικό τιμ, για την επόμενη μέρα, αφού πρόθεση του Χρήστου Πρίτσα είναι να προσληφθεί ένας έμπειρος προπονητής και παράλληλα γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας. Υπάρχουν 2-3 περιπτώσεις τεχνικών που έχουν προταθεί και εξετάζονται, αλλά φαίνεται πως στην κούρσα για τον νέο κόουτς στην ομάδα των Βορείων Προαστίων υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, με το οποίο θα γίνει κουβέντα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Πετράκη.

Ονόματα έχουν ακουστεί. Για κάποια, ο καπνός είναι χωρίς φωτιά (Αναστασίου), ενώ για άλλα υπάρχει ένα σχετικό ενδιαφέρον, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφού όπως προαναφέραμε υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κηφισιά: Τυπικό το ραντεβού με Πετράκη – Ψάχνει προπονητή – Λίστα με φαβορί και αουτσάιντερ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!