ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Ανοίγει ξανά δίαυλο με Τουρκία – Το «έλυσε» και ήρθε ο Πάβιτσιτς! (vids)

Στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη, έφτασε το Σάββατο ο Κροάτης μέσος Ντομαγκόι Πάβιτσιτς.
Άρης: Ανοίγει ξανά δίαυλο με Τουρκία – Το «έλυσε» και ήρθε ο Πάβιτσιτς! (vids)

Μαζικές προσθήκες ετοιμάζει ο Άρης! Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντομαγκόι Πάβιτσιτς οι «κιτρινόμαυροι». Ήρθε στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα του Σαββάτου (17/6), περνάει εξετάσεις τη Δευτέρα (19/6), υπογράφει και ανακοινώνεται!

Συμφωνία με 3-4 ποδοσφαιριστές προανήγγειλε στην πρώτη προπόνηση του Άρη, ο Ρόμπερτ Παλικούτσα. Ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής ο οποίος χειρίζεται αποκλειστικά αρκετούς από τους μεταγραφικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων», έφερε στην Θεσσαλονίκη τον συμπατριώτη του, Ντομαγκόι Πάβιτσιτς!

Ο Κροάτης ανήκει στην Κόνιασπορ της Τουρκίας, έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025, αλλά στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην γειτονική χώρα, δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε και ήταν επιθυμία του ίδιου να αποχωρήσει!

Το scouting κάνει λόγο για ένα μπαλάτο box to box 6άρι που μπορεί με ευκολία να αγωνιστεί τόσο στο «8», όσο και ως καθαρό 10άρι!

Η περιπέτεια του στην Τουρκιά ήταν η πρώτη εκτός της πατρίδας του και όπως προαναφέραμε, τραυματική αφού δεν πήρε τις ευκαιρίες που ενδεχομένως να άξιζε. Ο Πάβιτσιτς θέλει Άρη και οι πληροφορίες αναφέρουν οτι έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» και μόλις τακτοποίησε το θέμα του συμβολαίου του με την Κόνιασπορ, πήρε το… πρώτο αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα!

Ο 29χρονος πολυθεσίτης Κροάτης μέσος με θητεία σε Ριέκα, Ντινάμο και Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, μετράει περισσότερες από 300 συμμετοχές στην χώρα του, με 35 γκολ και 30 ασίστ! Επίσης διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας, ενώ έχει ποδοσφαιρικά… ένσημα και στoυς ομίλους των δύο κορυφαίων διασυλλογικων διοργανώσεων της UEFA (Champions League 6, Europa League 9), με τις φανέλες των Ριέκα και Ντινάμο.

Με την Ριέκα έχει τεθεί και αντιμέτωπος της ΑΕΚ τη σεζόν 2017-18 στο 2-2 στο Ολυμπιακό Στάδιο, αλλά και του ΠΑΟΚ (1-1) πριν δύο χρόνια περίπου,  πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση!

Εφόσον ολοκληρωθεί η μεταγραφή (εκτός συγκλονιστικού αυτό θα γίνει Δευτέρα, Τρίτη), κάτι που φαντάζει σχεδόν δεδομένο, θα συνθέσει μαζί με τους Ρουπ, Νταρίντα και Μανού Γκαρθία έναν πολύ δυνατό «κιτρινόμαυρο» άξονα!

Και έπεται και συνέχεια αφού ο Άρης είναι κοντά σε σέντερ φορ με τον Ματέι Βύντρα να είναι το φαβορί, όπως αποκάλυψε το Sportime και σε αριστερό μπακ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Ανοίγει ξανά δίαυλο με Τουρκία – Το «έλυσε» και ήρθε ο Πάβιτσιτς! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!