MEDIA

Survivor All Star spoiler 19/6: Αυτόν κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στον τελικό!

Μεγάλο spoiler για την τελική δυάδα στο ατομικό αγώνισμα ασυλίας του Survivor!
Survivor All Star spoiler 19/6: Αυτόν κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στον τελικό!

Survivor All Star spoiler 19/6: Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το Survivor All Star, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να έχει μπει στην τελική του ευθεία και η νέα εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο αναμένεται πιο συναρπαστική από ποτέ.

Μέσα από το Sportime έχετε ήδη διαβάσει για το ποιος κερδίζει την πρώτη ατομική ασυλία που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/6). Οριστικό και επιβεβαιωμένο το spoiler.

Όπως ήταν λογικό, η αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά άλλαξε άρδην τα έως τώρα δεδομένα, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο επεισόδιο της Κυριακής (18/6) την αλλαγή σε ατομικό.

Ο Σάκης Κατσούλης αναμένεται άμεσα να δείξει τις διαθέσεις του, επικρατώντας στο πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας όμως ποιος ήταν ο αντίπαλος του; Ποιος έφτασε στην τελική δυάδα αλλά δεν κατάφερε να χαμογελάσει;

Survivor All Star spoiler 19/6: Αυτόν κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στον τελικό!

Τουλάχιστον για το πρώτο ατομικό παιχνίδι, δεν φαίνεται πως θα έχουμε κάποια έκπληξη. Ο Σάκης Κατσούλης κατακτά την πρώτη ασυλία, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα.

Αυτός που όμως που έφτασε στη δυάδα για το ατομικό αγώνισμα ασυλίας είναι ο Ηλίας Μπόγδανος που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι και δείχνει να ανεβάζει την απόδοση του στο φινάλε.

Αυτό όμως δεν θα είναι αρκετό για να σταθεί εμπόδιο στον Σάκη Κατσούλη.

Για περισσότερα Spoiler μείνετε συντονισμένοι και στο mediatime.gr.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star spoiler 19/6: Αυτόν κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης στον τελικό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεωργία Τσιαρλή

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Στον ελεύθερό μου χρόνο δεν χάνω ριάλιτι! Είναι το πάθος μου. Θέλω να βλέπω που φτάνει και που… καταντάει η κοινωνία για να πηγαίνω κι εγώ μαζί της. Την άποψή μου θα την πω για όλα χωρίς φίλτρο. Δεν συγκρατούμαι!