ΜΠΑΣΚΕΤ

ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του το γήπεδο και αλλάζει τον μπασκετικό χάρτη

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι ο Ολυμπιακός παίρνει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας!
ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του το γήπεδο και αλλάζει τον μπασκετικό χάρτη

Μια μεγάλη είδηση έβγαλε η φιέστα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο κατάμεστο ΣΕΦ, το βράδυ του Σαββάτου (17/6), καθώς ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανακοίνωσε ότι οι Πειραιώτες παίρνουν τη χρήση του Σταδιού Ειρήνης και Φιλίας, αποκτώντας το δικό τους γήπεδο ουσιαστικά!

«Έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, ο οποίος μεταξύ άλλων σχολίασε: «Θέλουμε το γήπεδο γεμάτο και του χρόνου. Όπως επίσης του χρόνου να σπάσουμε τα ρεκόρ στα sold out. Σήμερα γράφουμε ιστορία, πανηγυρίζουμε όλοι μαζί το δεύτερο σερί double. Ζούμε μοναδικές στιγμές και είναι αυτό που μας αξίζει».

Φυσικά σε μια τέτοια περίπτωση το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα αλλάξει εντελώς εικόνα και θα «προσαρμοστεί» στις ανάγκες των Πειραιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι εργασίες θα αρχίσουν σύντομα και οι αλλαγές και ειδικά στο εσωτερικό του σταδίου θα είναι μεγάλες. Έτσι λοιπόν θα αφορούν τις εξέδρες, τα δημοσιογραφικά ενώ η χωρητικότητα αναμένεται να διευρυνθεί!

Λίγο καιρό μετά την παραχώρηση του ΟΑΚΑ στον αιώνιο αντίπαλο Παναθηναϊκό, να που και ο Ολυμπιακός κάνει δικό του το δεύτερο μεγαλύτερο στάδιο της χώρας, με παραχώρηση από την Πολιτεία. Οι λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες.

Από τη πλευρά του ο Γιώργος Αγγελόπουλος, σχολίασε: «Το 2019 που φύγαμε από το ΟΑΚΑ ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας για το μέχρι τέλους. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Οπότε σας ευχαριστούμε πολύ για όλα. Και το μέχρι τέλους συνεχίζεται. Τώρα ξεκινάμε…».

Από εκεί και πέρα η φιέστα των Πειραιωτών έγινε με… τιμές αρχηγού κράτους σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ που αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα, τους παίκτες του και φυσικά τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Βεβαίως οι ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν θέλησαν να σηκώσουν εκείνοι το πρωτάθλημα, αλλά παρέπεμψαν τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλη Γαλατσόπουλο που έκανε την απονομή να το δώσει στον αρχηγό Κώστα Παπανικολάου ο οποίος το σήκωσε στον «ουρανό» του ΣΕΦ και το… πάρτι άρχισε!

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΒΟΜΒΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΦ! Ο Ολυμπιακός κάνει δικό του το γήπεδο και αλλάζει τον μπασκετικό χάρτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.