ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρίχνει αδιανόητη «βόμβα» η Παρί Σεν Ζερμέν – Θέλει στο Παρίσι τον Μικέλ Αρτέτα!

Η πρωταθλήτρια Γαλλία θέλει να πυροδοτήσει μία… βόμβα που θα συζητηθεί.
Ρίχνει αδιανόητη «βόμβα» η Παρί Σεν Ζερμέν – Θέλει στο Παρίσι τον Μικέλ Αρτέτα!

Μία πραγματικά εξαιρετική κίνηση θέλει να πραγματοποιήσει η Παρί Σεν Ζερμέν και να συμφωνήσει με τον Μικέλ Aρτέτα για να αναλάβει την ομάδα.

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας ψάχνει τον άνθρωπο που θα χτίσει την ομάδα από την αρχή βάζοντας αυτή τη φορά σωστές βάσεις προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη.

Έτσι σύμφωνα με τη Sun, ο πρώτος στόχος αυτή τη στιγμή είναι ο Μικέλ Αρτέτα, καθώς το έργο του στην Άρσεναλ ήταν πραγματικά φανταστικό.

Ο Ισπανός τεχνικός, κατάφερε να αλλάξει για τα καλά τους «Κανονιέρηδες», κάνοντας τους μία εξαιρετικά ανταγωνιστική ομάδα, τερματίζοντας δεύτερη στην Premier League.

Μάλιστα πολλές φήμες τον θέλουν να έχει αρνηθεί ήδη την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Αν τελικώς συμφωνήσει ο Μικέλ Αρτέτα, το σίγουρο είναι ότι θα βάλει στοπ σε ένα πολύ καλό πρότζεκτ που έχει στο Λονδίνο.

Στα θετικά όμως, θα δει την Παρί Σεν Ζερμέν να του προσφέρει ένα τεράστιο συμβόλαιο και σίγουρα… λευκή επιταγή για να υπογράψει του παίκτες που θέλει.

Αυτή τη στιγμή, μπορεί ο Αρτέτα να θεωρηθεί η καλύτερη επιλογή για ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ, αφού είναι αρκετά μικρός σε ηλικία και παράλληλα δείχνει ότι έχει κάτι ξεχωριστό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρίχνει αδιανόητη «βόμβα» η Παρί Σεν Ζερμέν – Θέλει στο Παρίσι τον Μικέλ Αρτέτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.