ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος Εμπαπέ; – Αυτόν παίρνει!

Δεν θα ασχοληθεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης.
Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος Εμπαπέ; – Αυτόν παίρνει!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό πως ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν ακούστηκαν πολλά! Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Αμέσως πολλοί έτρεξαν να συνδέσουν την πρόθεση φυγής του Γάλλου με τους Μαδριλένους. Υπήρξαν και διάφορα δημοσιεύματα για το πόσο γερά θα μπει στο κόλπο η Κυπελλούχος Ισπανίας.

Τα ρέστα της για τον Εμπαπέ θα έπαιζε η Ρεάλ Μαδρίτης. Μόνο που φρένο σε όλα αυτά έβαλε ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Με δημόσια τοποθέτησή του ξεκαθάρισε πως οι «μερένγκες» δεν ασχολούνται με τον Γάλλο επιθετικό!

Για φέτος τουλάχιστον ο Εμπαπέ θα παραμείνει στο Παρίσι. Το ξεκαθάρισε και εκείνος, άλλωστε, πως θα τιμήσει το συμβόλαιό του. Παράλληλα, είναι άλλα και τα πλάνα των Ισπανών σύμφωνα με τον πρόεδρό τους.

Ο Πέρεθ ξεκαθάρισε πως θα αποκτηθεί ένας επιθετικός μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά, αλλά αυτός θα είναι ο Χοσέλου! Ως δανεικό θα τον πάρουν οι Μαδριλένοι από την Εσπανιόλ μετά τον υποβιβασμό της. Εντός της επόμενης εβδομάδας θα βγει και η σχετική ανακοίνωση.

Ο 33χρονος διεθνής Ισπανός Χοσέλου τη φετινή σεζόν είχε 16 γκολ και δύο ασίστ σε 34 ματς στη La Liga με την Εσπανιόλ. Διψήφιος ήταν και τις τρεις προηγούμενες σεζόν στην κορυφαία ισπανική κατηγορία με την Αλαβές. Παρόλα αυτά αποτελεί μεγάλη έκπληξη η μεταγραφή του, αφού στο παρελθόν δεν είχε δείξει κάτι το ιδιαίτερο. Στο παρελθόν είχε παίξει στη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιος Εμπαπέ; – Αυτόν παίρνει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.