MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος αρνείται στον Αστέρη την αλλαγή επιθέτου στον Πετρή!

Όλα όσα θα γίνουν στα τελευταία επεισόδια της σειράς Σασμός.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος αρνείται στον Αστέρη την αλλαγή επιθέτου στον Πετρή!

Σασμός επόμενα επεισόδια: Καθηλώνει ο Σασμός λίγο πριν το τέλος της δεύτερης σεζόν με την αγωνία να έχει ανέβει για την κατάληξη των χαρακτήρων στη σειρά.

Τα νούμερα στην τηλεθέαση συνεχίζουν να χτυπάνε «κόκκινο» καθημερινά με τη σειρά να έχει μια μικρή αλλαγή αυτή την εβδομάδα στο πρόγραμμά της λόγω του αγώνα της Εθνικής. Στο επεισόδιο της Τρίτης οι εξελίξεις θα είναι πολλές.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος δε θέλει να γίνει Σταματάκης ο Πετρής

Μετά τις πιέσεις της Καλλιόπης ο Αστέρης με την Αργυρώ απευθύνονται στον Σταύρο για να αλλάξει επίθετο ο μικρός Πετρής όπως ζήτησε η καπετάνισσα. Ωστόσο όταν ο Αστέρης τον καλεί για να δώσει τη συγκατάθεσή του ο Σταύρος θα γίνει έξαλλος!

Η άρνηση του Σταύρου να δώσει τη συγκατάθεσή του για την αλλαγή επιθέτου στο παιδί θα φέρει νέα προβλήματα. Την ίδια στιγμή η Θοδώρα θα μάθει το πιο όμορφο νέο της ζωής της

Το μνημόσυνο του Στεφανή φτάνει και ο Νικηφόρος θα αποφασίσει να παρευρεθεί σε αυτό. Εντωμεταξύ η σχέση Μαθιού και Βασιλικής πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο και δε περνάει απαρατήρητο από τον Νικηφόρο.

Ο Αστέρης και η Αργυρώ ζητούν τη νομική συμβουλή της Στέλλας, για το πώς μπορούν να χειριστούν το θέμα του επιθέτου, ωστόσο, τα νέα δε θα είναι ενθαρρυντικά καθώς το θέμα είναι περίπλοκο.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και από όλες τις αγαπημένες σας σειρές επισκεφτείτε το mediatime.gr.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τέλος Μύρωνας – Άσπα – Φεύγει από το σπίτι

Survivor 20/6 spoiler: Αυτοί ψηφίζουν τον 2ο υποψήφιο προς αποχώρηση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σταύρος αρνείται στον Αστέρη την αλλαγή επιθέτου στον Πετρή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα