ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γαλλία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ

Οι επιλογές του Γκουστάβο Πογέτ για το παιχνίδι της Εθνικής με τη Γαλλία στο «Stade de France» για τα προκριματικά του EURO 2024.
Γαλλία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ

Γαλλία – Ελλάδα: Μια δυνατή δοκιμασία έχει μπροστά της Εθνική Ελλάδας, η οποία αντιμετωπίζει την πανίσχυρη Γαλλία στο «Stade de France» στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού ομίλου του EURO 2024.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προέρχεται από την εντός έδρας νίκη επί της Ιρλανδίας, χάρη στην οποία οποία πέτυχε το «2 στα 2».

Από την άλλη πλευρά, οι «τρικολόρ» έχουν κάνει το 3 στα 3 και βρίσκονται στην κορυφή, με τους δύο πρώτους από το κάθε group να κερδίζουν το εισιτήριο για την τελική φάση της Γερμανίας. Φυσικά, η Εθνική μας έχει και μια δεύτερη ευκαιρία, μέσω των μπαράζ του Nations League.

Σε ό,τι αφορά τις ενδεκάδες, ο Γκουστάβο Πογέτ κατεβάζει τη «γαλανόλευκη» με 4-2-3-1, έχοντας τον Βλαχοδήμο στην εστία. Οι Μπάλντοκ, Χατζηδιάκος, Μαυροπάνος, Τσιμίκας στην τετράδα της άμυνας και οι Σιώπης, Κουρμπέλης στα χαφ.

Μασούρας και Μάνταλος στα πλάγια, ο Μπακασέτας «δεκάρι» και ο Γιακουμάκης στην κορυφή της επίθεσης.

Από ‘κει και πέρα, ο Ντιντιέ Ντεσάν επέλεξε ως διάταξη το 4-3-3, με τον Μενιάν κάτω από την εστία, ενώ η τετράδα της άμυνας αποτελείται από τους Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ.

Τσουαμενί, Καμαβινγκά και Γκριζμάν συγκροτούν την τριάδα στα χαφ με τους Κομάν, Εμπαπέ στα φτερά και τον Κόλο Μουανί στην κορυφή της επίθεσης.

Γαλλία – Ελλάδα: Οι ενδεκάδες

Γαλλία: Μενιάν, Κουντέ, Ουπαμεκανό, Κονατέ, Τεό Ερναντέζ, Καμαβινγκά, Τσουαμενί, Γκριεζμάν, Κομάν, Μπαπέ, Κόλο Μουανί.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Μπάλντοκ, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Γιακουμάκης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία – Ελλάδα: Αυτή είναι η ενδεκάδα που επέλεξε ο Γκουστάβο Πογέτ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.