ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Γαλλία – Ελλάδα: Έξαλλος ο Εμπαπέ – Ζήτησε τρεις φορές πέναλτι!

Σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ο Κιλιάν Εμπαπέ διαμαρτυρήθηκε προς τον Λαόθ για πέναλτι!
Γαλλία – Ελλάδα: Έξαλλος ο Εμπαπέ – Ζήτησε τρεις φορές πέναλτι!

Γαλλία – Ελλάδα: Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις συνολικά φορές οι «τρικολόρ» διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να είναι ο πρωταγωνιστής σε τρεις εξ αυτών.

Η αρχή έγινε στο 2ο λεπτό, όταν ο Γάλλος σταρ παραπονέθηκε για ένα μικρό κράτημα του Μπάλντοκ, με τον Λαόθ να θεωρεί εύκολη την πτώση του.

Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 6′, οι Γάλλοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι του Μαυροπάνου σε σουτ του Τεό Ερναντές, αλλά και σε αυτή φάση ο Ισπανός διαιτητής είχε διαφορετική άποψη.

Τη… σκυτάλη πήρε το μαρκάρισμα του Μπάντλοκ πάνω στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν στο 27′, με τον ίδιο να επιδιώκει την επαφή εντός περιοχής και στο 44′, χωρίς ωστόσο να δίνεται κάτι παραπάνω.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γαλλία – Ελλάδα: Έξαλλος ο Εμπαπέ – Ζήτησε τρεις φορές πέναλτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.