MEDIA

Survivor All Star 20/6: Γιατί δεν έχουμε ακόμα 3ο υποψήφιο;

Survivor All Star 20/6: Πως θα προκύψει ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση και πότε θα γίνει η ανακοίνωση για τον παίκτη που φεύγει;
Survivor All Star 20/6: Γιατί δεν έχουμε ακόμα 3ο υποψήφιο;

Survivor All Star 20/6: Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο Survivor All Star, εκεί όπου η αγωνία μεγαλώνει όσο μπαίνουμε προς την τελική ευθεία.

Ήδη κάνουμε διατάσεις για τον μεγάλο τελικό στο Γαλάτσι, αφού απομένει κάτι λιγότερο από ένας μήνας.

Οι αλλαγές είναι αρκετές στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, με μεγαλύτερη αυτή του τρόπου διεξαγωγής των αγωνισμάτων.

Ο Γιώργος Λιανός έχει ανακοινώσει την έναρξη των ατομικών αγωνισμάτων, αλλά και της 24ωρης ψηφοφορίας του κοινού, από την οποία θα προκύψει μία κατάταξη βάσει της οποίας θα δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις. Στο ίδιο μοτίβο και το Sportime που κάνει το δικό του MEGA Poll και σας δίνει τη δυνατότητα να δώσετε τη δική σας ψήφο.

Ήδη έχει βγει ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, που δεν είναι άλλος από τον Νίκο Μπάρτζη.

Φυσικά, σας έχω δώσει το οριστικό Spoiler σχετικά με το ποιος είναι ο 2ος υποψήφιο προς αποχώρηση, αλλά και τον παίκτη που θα κερδίσει την 2η ατομική ασυλία.

Survivor All Star 19/6: Γιατί δεν έχουμε ακόμα 3ο υποψήφιο;

Η 24ωρη ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε επίσημα τους δύο εναπομείναντες υποψηφίους.

Κάτι τέτοιο λοιπόν σημαίνει, πως το γύρισμα για τον 3ο υποψήφιο, θα γίνει μαζί με αυτό της ανακοίνωσης του παίκτη που θα αποχωρήσει.

Η παραγωγή θα έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και στο επεισόδιο της Τετάρτης (21/6), αμέσως μετά την γνωστοποίηση του 3ου υποψηφίου, θα ανακοινωθεί ποιος αποχωρεί.

Πάντως, ήδη σας έχω δώσει το Spoiler σχετικά με το ποιος είναι ο 3ος παίκτης που κερδίζει την ατομική ασυλία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor All Star 20/6: Γιατί δεν έχουμε ακόμα 3ο υποψήφιο;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα