MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μακελειό στο σπίτι του Ισιδώρου – Τέλος ο γαμος για Κουράκο – Ευτυχία

Αυτά θα δούμε στο τελευταίο συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς.
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μακελειό στο σπίτι του Ισιδώρου – Τέλος ο γαμος για Κουράκο – Ευτυχία

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Όλα φαίνονται αρκετά ήρεμα αυτή τη στιγμή στη σειρά «Η γη της ελιάς». Τα χειρότερα όμως έρχονται και θα κορυφωθούν στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου με μία σκηνή που θα κόψει την ανάσα.

Η σειρά του Mega που σαρώνει την τηλεθέαση τα τελευταία δύο χρόνια ετοιμάζει ανατροπές στο τέλος της. Ο Κουράκος θα διαλύσει τον γάμο του με την Ευτυχία ενώ η σκηνή που θα κλείσει τη σεζόν αναμένεται να συγκλονίσει.

Στο τέλος της σεζόν θα δούμε τη μέρα του γάμου του -μέχρι πρότινος- ευτυχισμένου ζευγαριού να φτάνει. Ο Γιώργης και η Ευτυχία ετοιμάζονται και όλοι είναι χαρούμενοι.

Μέχρι που το τηλέφωνο του αστυνομικού χτυπάει και του μεταφέρει τα χειρότερα νέα που θα μπορούσε να μάθει. Η εξέταση του dna βγήκε και αποδεικνύεται ότι η Ευτυχία σκότωσε τον Ανέστη.

Ο Γιώργης θα ακυρώσει άμεσα τον γάμο και θα βρει την Ευτυχία ζητώντας να μάθει όλη την αλήθεια. Η κοπέλα συγκλονισμένη του λέει αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν. Την ίδια ώρα ο Δαμιάνος λέει στον Κουράκο ότι δε θα αφήσει την κοπέλα να τη γλιτώσει.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγρια συμπλοκή στο σπίτι του Ισίδωρου

Στο τελευταίο επεισόδιο λοιπόν θα δούμε τη σκηνή που θα κόψει την ανάσα. Όλα ξεκινάνε από τον αδίστακτο Δημοσθένη ο οποίος κανονίζει νέα δουλειά.

Συγκεκριμένα, αφού δίνει μια δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του και φροντίζει την Ασπασία μετά το χειρουργείο, ο Δημοσθένης κανονίζει να ληστέψει μια μεγάλη χρηματαποστολή.

Η ληστεία όμως είναι κανονισμένη την ίδια ώρα που ο Ισίδωρος έχει κανονίσει μια μεγάλη δεξίωση στο σπίτι του με φίλους και οικογένεια.

Μία εμπλοκή στη ληστεία οδηγεί τους ληστές στο σπίτι του Ισίδωρου και ο εφιάλτης ξεκινάει. Τα μέλη της συμμορία σημαδεύουν τους καλεσμένους και τους κρατάνε όμηρους. Λίγο αργότερα οι σφαίρες αρχίζουν να πέφτουν και κανείς δε ξέρει ποιος θα βγει ζωντανός από τη συμπλοκή και ποιος όχι…

Αυτή θα είναι και η τελευταία σκηνή του δεύτερου κύκλου!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη Γη της ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αρετή ξεφτιλίζει δημόσια τον Δημοσθένη

Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: Χαμός! Κλείνουν την Αλεξάνδρα στη φυλακή!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Μακελειό στο σπίτι του Ισιδώρου – Τέλος ο γαμος για Κουράκο – Ευτυχία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα