ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης – Αποκλειστικό: Αργεντίνος φεύγει, Αργεντίνος έρχεται – Aυτός είναι ο αντί – Γκαρσία! (vids)

O Mατέο Γκαρσία θα συνεχίσει στο Μεξικό και ο Άρης φέρνει συμπατριώτη του για να τον αντικαταστήσει!
Άρης – Αποκλειστικό: Αργεντίνος φεύγει, Αργεντίνος έρχεται – Aυτός είναι ο αντί – Γκαρσία! (vids)

Με τον  Τζόναθαν Μενέντες  έχει συμφωνήσει ο Άρης, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime!

Όπως αποκάλυψε το Sportime ο Ματέο Γκαρσία θα συνεχίσει στο Μεξικό και την Άτλας. Ο Αργεντίνος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ο Άρης θα βάλει στα ταμεία του ένα εκ. ευρώ!

Οι «κιτρινόμαυροι» γνωρίζοντας το ενδιαφέρον από την απέναντι μεριά του Ατλαντικού για τον Ματέο, έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες για να βρουν τον αντικαταστάτη του.

Πρώτη επιλογή, ο συμπατριώτης του Ματέο, Τζόναθαν Μενέντες της Σολτ Λέικ (24 συμετοχές, 1 γκολ, μια ασίστ)!

Ο 29άχρονος εξτρέμ που μπορεί να καλύψει με ευκολία και τα δύο «φτερά» της επίθεσης, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ωστόσο βρίσκεται σε διαδικασίας πρόωρης αποδέσμευσης, με τον Άρη να έχει έρθει σε συμφωνία με την ομάδα του, αλλά και με τον ποδοσφαιριστή για τριετές συμβόλαιο!

Ο Μενέντες έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του με τελευταία την Νιούελς Ολντ Μπόις (11 συμμετοχές, μια ασίστ) ως δανεικός. Έχει φορέσει τη φανέλα της Βελέζ (6 συμμετοχές), της Τσακαρίτα (17 συμμετοχές, 3 γκολ), της Τάγιερες (56 συμμετοχές, 16 γκολ, 6 ασίστ) και της Ιντεπεντιέντε (38 συμμετοχές, 6 γκολ, 4 ασίστ). Στην τελευταία ήταν συμπαίκτης και με τον Παλάσιος του Παναθηναϊκου!

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, θα είναι η δεύτερη φορά που θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Η πρώτη ήταν τον Φεβρουάριο του 2012 για την Σεβίλλη Β’, όπου αγωνίστηκε μια τριετία καταγράφοντας 56 συμμετοχές και 4 γκολ.

Ποδοσφαιρικά «ένσημα» κολλήσε και στο Κατάρ το πρώτο εξάμηνο της σεζόν 2018-19 όταν η Ιντεπεντιέντε τον παραχώρησε δανεικό στην Αλ Ραϊαν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης – Αποκλειστικό: Αργεντίνος φεύγει, Αργεντίνος έρχεται – Aυτός είναι ο αντί – Γκαρσία! (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!