ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Απίστευτο το ποσό με το οποίο ανανέωσε ο Ανδρούτσος – Γι’ αυτό τον κράτησε ο Ολυμπιακός

Ο Θανάσης Ανδρούτσος συμφώνησε να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και να μην πάει στην Τουρκία. Ο λόγος είναι προφανής και για τους δύο.
Απίστευτο το ποσό με το οποίο ανανέωσε ο Ανδρούτσος – Γι’ αυτό τον κράτησε ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήθελε να τον κρατήσει. Ο Θανάσης Ανδρούτσος είχε πρόταση με ένα αρκετά καλό ποσό για τα δεδομένα της αγοράς για να μείνει. Ωστόσο, δεύτερες σκέψεις είχαν γεμίσει το μυαλό του. Τελικά, πήρα την απόφαση να παραμείνει και πιθανότατα να είναι το καλύτερο για αμφότερες τις πλευρές.

Αρχικά, το οικονομικό σκέλος παίζει πάντα ρόλο και αυτά που του προσφέρει ο Ολυμπιακός είναι χρήματα εκτίμησης και σεβασμού. Λογικό είναι η ομάδα του Πειραιά να συνεχίζει να στηρίξει ένα δικό της παιδί, το οποίο έχει βγει από τα σπλάχνα της και αποτελεί την αγωνιστική απεικόνιση του δημοσιογραφικού κλισέ «πιστός στρατιώτης». Διότι, ο 26χρονος αμυντικός έχει περάσει από όλες τις φάσεις και παραμένει πάντα έτοιμος να προσφέρει και να βοηθήσει όπως μπορεί.

Αυτό το μαχητικό πνεύμα, η πάντα θετική του διάθεση και η αγωνιστικότητα που επιδεικνύει κάθε φορά που φοράει την «ερυθρόλευκη» είναι στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα. Εξάλλου, ο Θανάσης Ανδρούτσος ήταν μία από τις ελάχιστες περιπτώσεις που ο Ολυμπιακός θέλησε να διευθετήσει ανεξάρτητα του νέου προπονητή που θα ερχόταν. Ένας έξτρα λόγος σε αυτό βέβαια είναι και το τι θέση πιάνει στην ευρωπαϊκή λίστα. Διότι, ο Ανδρούτσος δηλώνεται στους 4 παίκτες των ακαδημιών.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΩΡΟ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ!

Ο Ανδρούτσος, το μισό εκατ. ευρώ και η Τουρκία

Ο Ολυμπιακός ήθελε να διασφαλίσει τη θετική απάντηση του Ανδρούτσου. Το πρόβλημα ή οι δεύτερες σκέψεις ήταν για συγκεκριμένο λόγο. Αυτός ήταν ο χρόνος συμμετοχής. Στην Τουρκία είναι πως τα χρήματα, ακόμα και για θέσεις δεξιών μπακ φτάνουν και πολλές φορές προσπερνούν τις 200.000 ευρώ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο Στέλιος Κίτσιου. Και όχι μόνο.

Ο Ανδρούτσος είχε επιλογές. Αλλά καμία από αυτές δεν έφτανε τις 250.000 ευρώ ετησίως για τα επόμενα δύο χρόνια (μίνιμουμ) που πρόσφερε ο Ολυμπιακός. Συν το ότι το περιβάλλον στον Πειραιά είναι γνώριμο, ενώ στην Τουρκία εντελώς άγνωστο. Το σκέφτηκε για αρκετά μεγάλο διάστημα ο Ανδρούτσος, ωστόσο πήρε την απόφασή του κι αυτή ήταν να μείνει στους «ερυθρολεύκους».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απίστευτο το ποσό με το οποίο ανανέωσε ο Ανδρούτσος – Γι’ αυτό τον κράτησε ο Ολυμπιακός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…